Puppet Rock Festival přiveze Gorana Bregoviče a spousta kvalitního rocku, world music i electra

Vydáno 21.05.2014 | autor: Petr Lenk

 

Puppet Rock Festival je nový třídenní open air, který se uskuteční v Parku OC Plzeň Plaza v centru Plzně. Rock, punk, rap, ska, electro a world music budou zastupovat renomovaný Goran Bregovič, bosenská Dubioza Kolektiv, Belgičané The Subs, polští rockeři Coma, německé kapely Bonaparte a Puppetmastaz a mnozí další.

Puppet Rock Festival přiveze Gorana Bregoviče a spousta kvalitního rocku, world music i electra Puppet Rock Festival přiveze Gorana Bregoviče a spousta kvalitního rocku, world music i electra

 

subsThe Subs

Puppet Rock Festival proběhne 25. – 27. července v Parku OC Plzeň Plaza. Pátek bude věnován převážně elektronické hudbě, sobota punku, rocku a metalu a neděle je dnem world music. První den se v Plzni exkluzivně představí například belgičtí draví electro punkeři The Subs s novým albem Hologram, duo předních DJs z Velké Británie Optimo (Espacio) nebo například britská dýdžejka s indickými kořeny Kayper.

 

dj yodaDJ Yoda

V sobotu se program ponese ve znamení svižného rocku, punk a ska – až z Bosny na festival zavítá kapela Dubioza Kolektiv, která již přes deset let patří mezi lákadla největších světových festivalů. Ve stejný den na pódia vtrhnou i další kapely zvučných jmen, jako jsou například němečtí Bonaparte, polští rockeři Coma a svou unikátní audiovizuální show přiveze do Čech i britský DJ Yoda.

Line-up posledního dne je zasvěcen špičkám world music v čele s Goranem Bregovičem a jeho Wedding and Funeral Bandem. Na festival též zavítají němečtí Puppetmastaz, kteří ve svých show dokáží snoubit zdánlivě neslučitelné – hiphop a loutkové divadlo.

 

  

 

Lákavý program ovšem není to jediné, co návštěvníkům Puppet Rock Festival nabízí. Absolutní novinkou na české festivalové scéně je bezprostřední zapojení fanoušků do organizace a příprav celé akce. S téměř šesti sty dobrovolníky se plánování akce přibližuje svou koncepcí největším evropským festivalům.

 

comaComa

Důležitou součástí festivalu je i téma tzv. „zelené politiky" – nápoje se budou podávat pouze ve vratných kelímcích s originálním designem. Při vstupu na festival každý návštěvník obdrží čipový náramek, který mu v průběhu celé akce poslouží k bezhotovostním platbám v celém areálu.

Vstupenky jsou k dostání v síti Eventim a SMS Ticket. Návštěvníci si mohou zakoupit třídenní festivalové pasy za zvýhodněnou cenu 599 kč (limitovaný počet 1500 ks), jednodenní vstupenky za 299 kč a pro náročné fanoušky jsou připraveny balíčky, které zahrnují třídenní vstup pro dvě osoby a dvě lůžka v luxusních tří až čtyřhvězdičkových hotelech na tři noci.

Více na www.puppetrockfestival.eu nebo na www.facebook.com/puppetrockfestival

 

 

TZ

{vypnoutlink:KS} 

 

zavřít