G2 Acoustic Stage ohlašuje další jména - Rybičky 48 a Kamil Střihavka

Vydáno 22.05.2014 | autor: Petr Lenk

 

Koncertní série akustických vystoupení G2 Acoustic Stage zná jména dalších interpretů.
2. května se v pražské Retro Music Hall představí pop-punkové Rybičky 48. O den později to bude Kamil Střihavka se svojí kapelou Leaders.

G2 Acoustic Stage ohlašuje další jména - Rybičky 48 a Kamil Střihavka G2 Acoustic Stage ohlašuje další jména - Rybičky 48 a Kamil Střihavka

 

g2 wohnoutl

Druhá sezona akustické série plynule navazuje na podařenou první část z roku 2013. Během úvodního roku tyto koncerty „bez elektriky" sklidily ohlas od široké i odborné veřejnosti. V rámci této série se představili No Name, Divokej Bill, Wohnout a Vypsaná Fixa, Debbi a Michal Hrůza nebo Martin Harich.

 

 Další kapelou na řadě jsou Rybičky 48, které tentokrát vymění své svižné bicí za akustické a elektrické kytary za španělky. Datum vystoupení je stanoveno na 2. 6. od 19 hodin. O den později ve 20 hod. ovládne Retro rockový matador Kamil Střihavka v doprovodu kapely Leaders. Můžeme se těšit na komorní a osobitou atmosféru v podání hlasu muzikálového „Ježíše", která nabídne nevšední zážitek. Oba interpreti přislíbili účast hostujících muzikantů zvučných jmen.

 

 

 

Na natáčení G2 Acoustic Stage nelze zakoupit vstupenky. Pouze diváci ÓČKA mají exkluzivní možnost získat lístky na tuto sérii koncertů na www.ocko.tv


{vypnoutlink:Wohnout} 

TZ, foto archiv

zavřít