Faithless zahájili světové turné

Vydáno 22.03.2007 | autor: redakce

Oblíbená taneční parta zahájila v sobotu 17. března v Nottinghamu (UK) velké halové turné „To All New Arrivals Tour 2007“, v jehož rámci navštíví i Prahu.

Faithless zahájili světové turné Faithless zahájili světové turné

První koncert turné byl do posledního místečka vyprodán a Faithless si skutečně užívali plnohodnotný návrat na koncertní pódia. „Jsme ve výborné formě, ohromně jsme se těšili na tu energii, která sálá z lidí, kteří mají rádi taneční muziku a přijdou za ní na koncert. Užíváme si to s nimi, možná ani netuší jak moc. Muzika je pro nás hnacím motorem a smyslem proč žít. Je to neskutečný pocit přijít na stage a říct dvě slova, zahrát pár taktů a vidět, jak je celá hala v pohybu, naladěná na naši vlnu… úžasné,“ říka Sister Bliss, kterou zpovídala po prvním koncertě v Nottingham Areně britská BBC.



Máme skvělého předskokana, je to velmi šikovný Calvin Harris. Našli jsme ho společně s managerem, a když jsme ho oslovili, byl v šoku, řekl nám, že s tak velkou kapelou rozhodně na turné nemůže. Smáli jsme se ještě druhý den a radovali jsme se, když řekl ano. Týden poté mu prý volala sama Kylie Minogue, která si ho našla na internetu, aby s ní pracoval na novém albu, to je přece úžasné“, doplňuje Maxi Jazz, který si první koncert nového turné prý užil jako nikdy předtím.



V Praze byli Faithless naposled v roce 2001, kdy hráli v Roxy. V roce 2007 navštíví Prahu znovu, tentokrát ve velké hale – 10. dubna zahrají „Všem nově příchozím“, ale i stávajícím fanouškům v T-Mobile Areně.

www.faithless.co.uk
www.myspace.com/faithlessmusic
zavřít