První superstar pro rok 2015: poprvé přijede Katy Perry

Vydáno 02.06.2014 | autor: redakce

Po úspěšných koncertech na Britských ostrovech se Katy Perry příští rok znovu vrátí do Evropy. Mezi prvními ohlášenými městy nechybí ani Praha. Jedna z nejúspěšnějších zpěvaček současnosti tu vystoupí 23. února v O2 areně.

První superstar pro rok 2015: poprvé přijede Katy Perry První superstar pro rok 2015: poprvé přijede Katy Perry


Katy-Perry Shot5Katy Perry


Katy Perry vydala loni v říjnu svoje třetí studiové album nazvané Prism, jež dosáhlo nejlepších prodejních výsledků v její kariéře. Během prvních šesti měsíců se nahrávky prodalo po celém světě přes 6 milionů výlisků, prvního singlu Roar ještě o 4 miliony více. Deska navázala na podobně úspěšné album Teenage Dream, z něhož se urodilo hned šest singlů, např: Firework, titulní Teenage Dream nebo California Gurls.


Loňský rok zastihl zpěvačku ve skvělé formě, což reflektovalo i několik významných úspěchů a ocenění. Stala se světově nejvíce sledovanou osobností na Twitteru, byla jmenována globální velvyslankyní UNICEF, obdržela nominace na dvě ceny Grammy (Skladba roku a Nejlepší popový sólový výkon) a také nedávno na MTV European Music Awards získala cenu pro nejlepší zpěvačku za rok 2013.

První část světového turné Katy Perry na rok 2014 byla zahájena tento měsíc ve Velké Británii, následně byly na seznam přidány i termíny evropských vystoupení. V rámci Prismatic World Tour navštíví v příštím roce celkem 18 zemí. Vstupenky budou v prodeji od 4. června v cenové relaci 1290 - 2350 Kč.

TZ, ape

zavřít