VIDEO: Drobná paralela by tu byla: Chinaski a Rock for People slaví 20 let

Vydáno 04.06.2014 | autor: redakce

Co mají společného Rock for People a Chinaski? Festival i kapela letos slaví dvacáté narozeniny, z čehož vzniknul nápad pro společnou oslavu. Při natáčení pozvánky si Chinaski dokonce střihli Drobnou paralelu se zakladateli festivalu Petrem Fořtem a Michalem Thomesem.

VIDEO: Drobná paralela by tu byla: Chinaski a Rock for People slaví 20 let VIDEO: Drobná paralela by tu byla: Chinaski a Rock for People slaví 20 let


Chinaski O2 2014 18Chinaski na koncertě v O2 areně


Chinaski své druhé kulatiny oslavili už v zimě na narozeninovém vyprodaném koncertě v pražské O2 areně. Druhá narozeninová párty proběhne 4. července na festivalu Rock for People. Návštěvníci se mohou těšit na speciální projekce, osvědčené hity i nějaké to překvapení. "Vybrali jsme to nejlepší z koncertu v O2 areně a těšíme se, že budeme moct zažít narozeninovou atmosféru ještě jednou. Zvlášť když nebudeme slavit sami!" říká  frontman Michal Malátný.


"Oslavit společně narozeniny nás i jedné z největších tuzemských kapel se letos vyloženě nabízelo,"
vysvětluje za Rock for People Petr Fořt a s úsměvem dodává: "Při natáčení společné videopozvánky na Rock for People jsme se vážně bavili. Drobná paralela vůbec není tak snadná, jak by se mohlo zdát a docela jsme se s Michalem Thomesem při její interpretaci zapotili."

 

TZ, ape, foto: Dalibor Skoupil

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít