Praha přivítá Klaxons i s jejich novým albem

Vydáno 10.06.2014 | autor: redakce

Po čtyřech letech se new raveová indie kapela Klaxons vrací s novým materiálem. V pořadí třetí studiová nahrávka Love Frequency vyšla v první polovině června, 22. listopadu ji čtveřice představí naživo i v pražském Lucerna Music Baru.

Praha přivítá Klaxons i s jejich novým albem Praha přivítá Klaxons i s jejich novým albem


klaxons-720x478Klaxons


Nové album, které vznikalo během roku 2013 s Tomem Rowlandsem z Chemical Brothers, Gorgon City, Erol Alkanem a Jamesem Murphym, předznamenal singl There Is No Other Time. "Tahle deska je hodně o současnosti, je to emocionálně upřímné svědectví o technologickém a osobním pokroku," říká k novince Jamie Reynolds.


Britové na sebe poprvé výrazněji upozornili v roce 2007 albem Myths of the Near Future, za něž si odnesli prestižní Mercury Music Prize. O tři roky později následovala nahrávka Surfing the Void. Klaxons tvoří Jamie Reynolds (basová kytara, zpěv), James Righton (klávesy, zpěv), Simon Taylor-Davies (kytara) a George Latham (bicí).

Klaxons v Česku naposledy vystoupili loni na festivalu Rock for People. Vstupenky na jejich podzimní show jsou k dispozici v běžných předprodejních sítítch od 540 Kč a na pokladně Lucerna Music Baru. Kapelu můžete letos vidět také na festivalu Grape, který se uskuteční 15.-16. srpna na letišti v Piešťanech na Slovensku.

TZ, ape

zavřít