The Rolling Stones roztřesou Brno

Vydáno 23.03.2007 | autor: redakce

Největší rock´n´rollová kapela na světě se letos v létě vrátí na evropské stadiony. Turné odstartuje 5. června v belgickém Werchteru a kapela na něm odehraje 27 koncertů po celé Evropě.

The Rolling Stones roztřesou Brno The Rolling Stones roztřesou Brno

Mick Jagger, Keith Richards, Ron Wood a Charlie Watts dnes oznámili, že se cítí připraveni a silnější než kdykoliv předtím. The Rolling Stones patří k ikonám světového rocku. Minulý rok vydali dlouho očekávané studiové album A Bigger Bang. V rámci světového turné měli v létě 2006 navštívit i Českou republiku, ale brněnský koncert byli nakonec nuceni zrušit. Nyní přijíždějí svým fanouškům vše vynahradit - vystoupí 22. července na brněnském výstavišti.



Legendární rockeři se do České republiky vrací již popáté, po sedmnácti letech od jejich prvního koncertu na Strahově. Ovšem tentokrát premiérově zahrají v Brně. Své první vystoupení kapela odehrála v roce 1962 ještě jako Rollin’ Stones v klubu Marquee, v České republice se naposledy představili v roce 2003, kdy jejich koncert na Letné navštívilo přes osmdesát tisíc lidí.

www.rollingstones.com
zavřít