EXKLUZIVNĚ: Mr. Elastik a jeho Hot Sisters si libují ve swingu 21. století

Vydáno 11.06.2014 | autor: Petr Lenk

V exkluzivní premiéře se podívejte na první videoklip projektu Mr. Elastik Anakonda Bomba, v jehož čele stojí Marcel Marek aka DJ Mersí, jinak frontman kapely Děda Mládek Illegal Band a dříve známý i ze skupin Burma Jones či Mercy Street. Doplňují jej sestry Doris a Sophia Lamošovy alias Hot Sisters.

EXKLUZIVNĚ: Mr. Elastik a jeho Hot Sisters si libují ve swingu 21. století EXKLUZIVNĚ: Mr. Elastik a jeho Hot Sisters si libují ve swingu 21. století

mr elastik-003Mr. Elastik & Hot Sisters

 

Mr. Elastik spojuje manouche jazz a swing 20. a 30. let s moderní elektronickou hudbou. První singl a videoklip Anakonda Bomba je předzvěstí debutového alba, plánovaného na konec tohoto roku.

 

 

Marcel Marek alias DJ Mersi vystudoval konzervatoř v Plzni. Už za studií začal hrát na bicí ve skupině Burma Jones, se kterou natočil tři alba (mimo jiné i úspěšný singl Samba v kapkách deště). V roce 1998 spoluzaložil Děda Mládek Illegal Band, kde hraje dodnes. Vedle toho se prosadil i jako Dj a pravidelně hraje v klubech po celé republice.

 

mr elastik-001Mr. Elastik & Hot Sisters

mr elastik-002DJ Mersí

 

Sestry Doris a Sophia Lamošovy pocházejí z Vídně a své dětství prožily v rakouských Alpách. Na pražských konzervatořích vystudovaly obory skladba, klavír a zpěv. První profesní ostruhy získaly v pražských klubech, kavárnách a tančírnách. Zabývají se především starou jazzovou a swingovou hudbou. Můžeme je vidět a slyšet spolu se zpěvačkou Alicí Bauer ve skupině Hot Sisters, kde s nimi účinkují hudebníci z takových formací, jako je Originální Pražský Symfonický Orchestr Pavla Klikara nebo Melody Makers Ondřeje Havelky.

 

 

 

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít