Barvy léta v Poděbradech ozdobí Tři sestry, Wohnout i Michal Hrůza

Vydáno 25.06.2014 | autor: Petr Lenk

Už 13. ročník hudební přehlídky Barvy léta se letos uskuteční 12. července na tradičním místě - v areálu Jezera Poděbrady. Každoročního účastníka Tři sestry v line-upu doplní např. Vypsaná fixa, Pipes and Pints, Doctor P.P., Wohnout nebo Michal Hrůza s Kapelou Hrůzy.

Barvy léta v Poděbradech ozdobí Tři sestry, Wohnout i Michal Hrůza Barvy léta v Poděbradech ozdobí Tři sestry, Wohnout i Michal Hrůza

tri sestry news

 

Brány areálu se otevřou v 11 hodin a od 12 hod. se zde představí plejáda českých interpretů v žánrově pestrém složení: Wohnout, Vypsaná fixa, Pipes and Pints, Michal Hrůza a Kapely Hrůzy, Doctor P.P., GYGY, Kníry, Zakázaný ovoce, Exots a The Spankers. Ani tentokrát nebude chybět každoroční stálice Barev léta, skupina Tři sestry.

 

 

Kromě hudebního programu organizátoři připravili dětský koutek, oddychovou zónu s čajovnou, hrací zónu, stánek s merchem kapel, svítící a ozdobné doplňky, malování na tělo a nespočet dalších stánků, včetně výčepů a občerstvovacích míst. Pro ty z vás, pro které bude návrat domů složitější, je možnost stanování v přilehlém stanovém městečku a to zcela zdarma.

 

 

Cena vstupenky je od 325 Kč + poplatky.

Nejlevnější vstupenky zakoupíte v „sesterských hospodách" Na staré... (www.nastare.cz)
Na staré Cihelně (Chaberská 18, P8)
Na staré Vozovně (Patočkova 4, P6)
Na staré Sokolovně (Podolská 90/5,P4)
Na staré Ráně (Drahobejlova 53, P9)
a ve výčepu Železná Sparta (Dukelských hrdinů 769/32, P7).

Další předprodej vstupenek probíhá v sítích TICKETSTREAM, EVENTIM, TICKETPORTAL, SAZKA TICKET. Držitelům karet ISIC bude poskytnuta slevu. Více na www.barvyleta.cz

 

TZ

 

zavřít