Hrady CZ vstupují do desáté sezóny. Startuje se na Točníku

Vydáno 03.07.2014 | autor: redakce

Už v pátek 11. července vypukne na středočeském hradě Točník jubilejní ročník akce Hrady CZ. Festival tento rok slibuje větší areály a bezmála dvě desítky domácích interpretů v čele s Mandrage, Monkey Business nebo Tomášem Klusem.

Hrady CZ vstupují do desáté sezóny. Startuje se na Točníku Hrady CZ vstupují do desáté sezóny. Startuje se na Točníku


Hrady CZ Tocnik atmosfera TZHrady CZ (Točník)


Páteční program zahájí v 19 hodin koncert kapely Sto zvířat. Součástí pátečního večera je již tradičně karneval v maskách a první festivalový den se mohou návštěvníci těšit také na kapely Portless a Horkýže Slíže. V sobotu dvě velká pódia rozezní například Tomáš Klus, Miro Žbirka, Monkey Business, Wanastowi Vjecy, Mandrage či Divokej Bill a další kapely či interpreti.


Organizátoři festivalu se snaží vycházet vstříc stále se zvyšujícímu počtu návštěvníků a jejich komfortu, kromě letošního rozšíření areálů na Bezdězu a Bouzově je jako novinka na všech zastávkách festivalu připraveno placené ubytování ve VIP Hradních kempech se sprchami, non-stop recepcí, úschovnou, občerstvením, sociálním zařízením či možností dobíjení mobilů.  I nadále bude možné stanovat zdarma ve stanových městečkách, oba typy ubytování budou v blízkosti areálu festivalu. Samozřejmostí jsou úschovny kol a batohů.

Hrad Točník včetně sousedního Žebráku a jejich prohlídkových tras si budou moci návštěvníci prohlédnout zdarma v rámci festivalové vstupenky, která zahrnuje i vstupné na hrad.

11. - 12. 7. Točník
18. – 19. 7. Švihov
25. - 26. 7. Kunětická hora
1. - 2. 8. Rožmberk nad Vltavou
8. - 9. 8. Veveří
15. - 16. 8. Hradec nad Moravicí
22. - 23. 8. Bezděz
29. - 30. 8. Bouzov

TZ, ape

zavřít