Johan Gielen: Buďte připravení, dorazím

Vydáno 27.03.2007 | autor: redakce

V pátek 13. dubna si v T-Mobile Aréně odbude svoji premiéru party Amazing City a jednou z hvězd bude DJ Johan Gielen. V Holandsku zná jeho jméno každý a také ho zná každý milovník trance.

Johan Gielen: Buďte připravení, dorazím Johan Gielen: Buďte připravení, dorazím

Ještě nikdy jsi v Praze nebyl. Budeš mít čas na prohlídku?
Doufám, že ano. Myslím, že Praha je fantastické město, chci ji opravdu projít a spoustu toho vidět. Možná dorazím o den dříve, abych měl dost času na prohlídku.

Máš nějakou veselou historku či zážitek z vystoupení?
Vtipná příhoda se mi stala pár měsíců zpět. Uprostřed vystoupení v klubu vypnuli proud. Nemohl jsem nic dělat, vyjma toho vzít kousek dřeva a zkoušet bavit publikum. Lidi reagovali pozitivně a nadšeně a tleskali do rytmu. Jakmile porucha skončila, začal jsem zase hrát a lidé se mohli zbláznit.

Co připravuješ na Amazing City pro české fanoušky?
Amazing City bude výborné, chci dát českým fanouškům to, co ode mě čekají. Takže se připravte, že uslyšíte to, co slyšet chcete. Vždycky říkám: mluvím se svými fanoušky beze slov, hovoří za mě má muzika.



Můžeš porovnat party v Holandsku a v Japonsku, kde jsi působil jako residentní DJ? Jsou si v něčem podobné?
Japonci jsou stejně jako Holanďané úžasní. Lidé se nechávají unášet hudbou, což dělá dobrou party. Asiaté jsou plní energie a velmi nadšení, když zvedám ruce do vzduchu, všichni to opakují. Je to jako aerobik.

Které místo, které jsi ještě nikdy neviděl, bys chtěl navštívit a proč? Kdybych mohl na měsíc odjet, jel bych do divoké přírody Kanady nebo na expedice s tažnými psy na severní pól nebo na safari do Afriky, to jsou místa, kde jsem ještě nikdy nebyl.

Připravuješ nové album?
Chtěl bych vyprodukovat kvalitní věc, takže si musíme na mé další album pár let počkat.

Máš nějaký vzkaz pro české fandy?
Buďte připravení, já dorazím. Konečně. Bude party.

www.amazingcity.cz
zavřít