VIDEO: Robo Papp a Bystrík v novém klipu cestují časem

Vydáno 11.07.2014 | autor: Daniel Maršalík

Již třetí společný singl slovenských zpěváků Bystríka a Roba Pappa se jmenuje Na cestách. Je inspirovaný téměř sedmiletým společným koncertováním obou muzikantů. K písničce vznikl i videoklip, který vtipně prochází různými obdobími a znázorňuje to, jak si Bystrík a Robo společně plavou hudebním životem, co spolu zažívají a že ani po tolika letech je to spolu neomrzelo.

VIDEO: Robo Papp a Bystrík v novém klipu cestují časem VIDEO: Robo Papp a Bystrík v novém klipu cestují časem

robo klip2

V klipu Na cestách si kromě Roba Pappa a Bystríka zahrály herečky Zuzana Haasová a Barbora Švidraňová. Závěr klipu obohacují nepoužité vtipné záběry z natáčení. O kameru a střih se postaral Ján Doublej Jančok, se kterým kluci navázali spolupráci při osvětovém projektu Veselé zúbky.

"S Bystríkem jsme na cestách od roku 2008 a mně to přijde jako minimálně 20 let. Když jsme psali písničku Na cestách, v hlavě se mi vybavilo naše sedmileté nonstop turné po Slovensku. Chtěl jsem, aby i lidé zažili trochu té naší společné srandy. To, co jsme ukázali v klipu, je jen zlomek toho, jak se bavíme na společných koncertních výjezdech," řekl Robo Papp.

Klip se natáčel dva dny v Červeníku, Trnavě a okolí. "Natáčení videoklipu byl jeden 48-hodinový nonstop maratón, během kterého jsme se v kuse váleli smíchy. Bylo to sice velmi vyčerpávající natáčení, protože jsme měli spoustu lokalit a styling, ale věřím, že ten vtip a pohodu, co jsme zažívali během natáčení, jsme dokázali přenést i do videoklipu. Písnička i klip je jedna velká recese, tak věřím, že se bude lidem líbit a zabaví se alespoň tak dobře, jak jsme se při jeho natáčení bavili my," dodává Bystrík.

Stejně jako u předešlých singlů Všetko sa zmení a Lej jedna noc jde o skladbu z dílny obou zpěváků. Hudbu složili oba společně. O text se postaral Bystrík. Singl se i tentokrát nahrával v prešovském studiu SEDM a producentsky se na něm podepsal Vlado "Randy" Gnepa.

TZ, dm

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít