Bende a Plastici ve Slunečním městě

Vydáno 27.03.2007 | autor: redakce

Na Zbraslavi se již potřetí uskuteční rockový open-air festival Sluneční město. Oproti prvním dvěma ročníkům se mění termín i místo. Festival se bude konat již v sobotu 19. května od 17 hodin.

Bende a Plastici ve Slunečním městě Bende a Plastici ve Slunečním městě

Akce proběhne na větším pozemku hřiště za ZŠ Nad Parkem. Vystoupí Petr Bende a kapely Blue Effect, The Plastic People of the Universe, Vítkovo kvarteto a Strašidelný elektrik band (vítěz Naděje Beatu 2006).

Plastici v Moskvě


„Tradici rockového festivalu Sluneční město jsme zahájili před dvěma lety,“ vysvětluje marketingová ředitelka Bohemia REAL INVEST Dita Hebelková. „Původní myšlenkou bylo pozvat naše stávající i potenciální klienty přímo do lokality Sluneční město, kde naše společnost staví bytové domy. Od té doby si festival mezi pražskými kulturními akcemi našel své místo,“ doplňuje.



Hřiště se nachází nedaleko bytového komplexu Sluneční město, za základní školou v ulici Nad Parkem. Na místo se lze dostat nejen autem, ale i městskou dopravou, konkrétně od metra „B“ Smíchovské nádraží autobusem číslo 243, zastávka Sídliště Zbraslav (konečná), nebo 129 či 241, stanice U včely. Od zastávky je hřiště zhruba pět minut chůze ulicí Lomařská. V den konání festivalu bude na Zbraslavi umístěna navigace.

Vstupenky budou od dubna k dispozici za 100 Kč v prodejní síti Ticketstream včetně všech hypermarketů Globus a cestovních kanceláří Čedok a Firo Tour. Lze je zakoupit rovněž formou e-tickets na www.ticketstream.cz. V den konání akce budou lístky k dostání na místě za 130 Kč.

První dva ročníky festivalu Sluneční město se konaly v letech 2005 – 6 přímo v lokalitě Sluneční město na místě nynějšího parku. Na pódiu se vystřídaly skupiny Blue Effect, Garáž, -123 minut, Daen and the G Company, Gaia Mesiah, Vítkovo kvarteto, The Plastic People of the Universe a rockové legendy Vladimír Mišík, Radim Hladík a Jan Hrubý.
zavřít