Festival Okoř láká na Chinaski, Tomáše Kluse i Divokýho Billa

Vydáno 29.07.2014 | autor: redakce

Čtrnáctý ročník festivalu Okoř se uskuteční v sobotu 16. srpna. Brány festivalu se otevřou úderem poledne a během dne se na pódiu vystřídají např. Chinaski, Tomáš Klus, MIG 21 nebo Divokej Bill.

Festival Okoř láká na Chinaski, Tomáše Kluse i Divokýho Billa Festival Okoř láká na Chinaski, Tomáše Kluse i Divokýho Billa


okor2014 nFestival Okoř


Hudební program začne ve 14:00 koncertním setem Marka Ztraceného. Po něm přijdou na řadu Jaroslav Uhlíř, Janek Ledecký, Lenny, Anna K, Tomáš Klus, Chinaski, MIG 21 a letošní program uzavře Divokej Bill před druhou hodinou ranní.

Michal Malátný za Chinaski říká: "Moc se těším na tenhle fesťák v rodinném balení a na tu krásnou louku pod zříceninou hradu Okoř. S kapelou už jsme tady hráli asi pět krát a vždy měli skvělej pocit z neopakovatelné atmosféry. Těšíme se sem moc, a proto také připravujeme speciální playlist, a rádi bychom ukázali i světelnou show a projekce použité na únorovém koncertu v O2 areně."

Na Okoři bude k dispozici stanové městečko, pořadatelé slibují i posílenou dopravu a také zábavu pro děti. Vstupenky v předprodeji vyjdou na 490 Kč, na místě budou o stokorunu dražší.

TZ, ape, foto: Lukáš Běhounek

zavřít