Zaz se na podzim vrátí do Česka. Poprvé zahraje v hlavním městě

Vydáno 22.07.2014 | autor: redakce

Poté, co se dvakrát předvedla publiku festivalu Colours of Ostrava, zavítá francouzská zpěvačka Zaz také do Prahy. Stane se tak 29. listopadu, dějištěm její show bude Forum Karlín.

Zaz se na podzim vrátí do Česka. Poprvé zahraje v hlavním městě Zaz se na podzim vrátí do Česka. Poprvé zahraje v hlavním městě


Zaz 17-coloursZaz na letošních Colours of Ostrava


Jméno Isabelle Geffroy (nebo lépe přezdívku ZaZ) začal celý svět vnímat okamžitě po vydání jejího epoymního debutu, který vyšel v roce 2010. Album, jehož je zpěvačka většinovou autorkou, na sebe strhlo pozornost široké veřejnosti písní Je Veux, jejíž videoklip má na YouTube bezmála 24 milionů zhlédnutí a krátce po vydání vynesl desku ve Francii na první místo v albovém prodejním žebříčku.


Nahrávku, které se prodalo celosvětově přes 2 miliony kusů, představila zpěvačka v roce 2012 na rozsáhlém koncertním turné po Evropě, Japonsku a Kanadě, v rámci něhož také prvně vystoupila před publikem Colours of Ostrava. Tam se letos vrátila, představila i svoji loňskou nahrávku Recto Verso a ve stejný den symbolicky oznámila pražský koncertní termín.

Vstupenky na koncert Zaz, jež je mnohými přirovnávána k Edith Piaf, jsou v prodeji za 1190 Kč.

TZ, ape; foto: Matěj Slezák

zavřít