Kom!ks propojí výtvarné umění a elektronickou hudbu

Vydáno 25.07.2014 | autor: Petr Lenk


Druhý díl warehouse party Kom!ks proběhne v pátek 25. července v prostorách pražské Chemistry Gallery a v novém klubu Podnik (ex Divus). Program nabídne mnoho uměleckých aktivit, výstav i rozmanitý hudební doprovod, a to jak v prostorách galerie, tak v jejím bezprostředním okolí.

Kom!ks propojí výtvarné umění a elektronickou hudbu Kom!ks propojí výtvarné umění a elektronickou hudbu

patrick topping 2Hlavním hudebním hostem Kom!ksu bude britský DJ Patrick Topping

Přímo před Chemistry Gallery návštěvníci budou moci živě sledovat proces tvorby uměleckých děl. Streetartové umělce zastoupí Vladimir 518, LA4, Yudoe, Kloze, Seim, Bioze a další. Barvy jim poskytne obchod Graffneck. Ten, kdo dává přednost klasické malbě, se může těšit na výstavu portrétů malíře Tomáše Němce, který vystaví díla z této kolekce vůbec poprvé. Na své si přijdou i fanoušci analogové fotografie, tu zastoupí talentovaní fotografové Martin Poš a Přemek Novák. Zároveň bude v prostorách The Chemistry Gallery probíhat výstava 22:22 2. Aby toho nebylo málo, tak nakladatelství Comics Centrum připravilo speciální nabídku komiksů se slevou 40%. Na místě si budete moci pořídit vybrané díly Sin City a Hellboye, Vránu a další.

 

komiks flyer

Nedílnou součástí celé akce bude noční party ve vnitřních prostorách Podniku. Tyto alternativní prostory uchvátí nejednoho návštěvníka svým osobitým designem, podpořený speciálními videoprojekcemi a mappingem od uskupení Kino Cirkus. Hlavním hudebním lákadlem je letošní objev, elektronický producent a DJ Patrick Topping. Patrick je zástupcem slavného labelu Hot Creations, který táhne soudobou elektronickou scénu. Celá noc se ponese v duchu nejkvalitnějšího undergroundového house a techna, které zajistí společně se zahraničním hostem DJové (a zároveň organizátoři akce) Lumiere, Schwa a Fatty M.


KOM!KS startuje v 17:00. Zlevněné vstupenky je možné zakoupit přes SMS Ticket a přes Ticketpro.


DJs: Patrick Topping (Hot Creations, UK), Schwa, Lumiere, Fatty M, Saku, Olin, Endless Illusion djs, Alex Aniska, Patrick.


Umělci: Tomáš Němec, Martin Poš, Přemek Novák, Vladimir 518, LA4, Yudoe, Kloze, Bioze, Seim a Kinocirkus VJs.





Více informací:
www.facebook.com
www.beefrecords.net
https://soundcloud.com/patricktopping


TZ, foto archiv Kom!ks

{vypnoutlink: Ks} 

 

zavřít