Depeche Mode připomenou na DVD své poslední turné

Vydáno 29.07.2014 | autor: redakce

Podle informací zahraničních médií vydají Depeche Mode koncem září nové DVD. Záznam loňských show v německé metropoli nese prozatimní název Berlin's Filming.

Depeche Mode připomenou na DVD své poslední turné Depeche Mode připomenou na DVD své poslední turné

depeche mode audioDepeche Mode


Podle německé verze magazínu Rolling Stone půjde o záznam dvou halových koncertů z berlínské haly O2 World konaných 25. a 27. listopadu 2013 v rámci turné k albu Delta Machine. Během této šňůry zavítali Depeche Mode hned dvakrát do Česka. Nejprve se představili 23. července pod otevřeným nebem v Eden Areně, o půl roku později se do Prahy vrátili, tentokrát se dějištěm koncertu stala O2 Arena.


Na tvorbě se opět podílel Anton Corbijn, který kapelu provází už od poloviny osmdesátých let, kdy Gahanovi a spol. natočil videoklip k singlu A Question of Time. Práce holandského fotografa a režiséra na koncertním záznamu z Devotional Tour byla v roce 1995 dokonce oceněna nominací Grammy.

Tracklist nového DVD by měl vypadat následovně: Welcome To My World, Angel, Walking In My Shoes, Precious, Black Celebration, Should Be Higher, Policy Of Truth, The Child Inside, But Not Tonight, Heaven, Behind The Wheel, Soothe My Soul, A Pain That I'm Used To, A Question Of Time, Enjoy The Silence, Personal Jesus, Shake The Disease, Halo, Just Can't Get Enough, Feel You, Never Let Me Down Again, Goodbye


rollingstone.de, ape

zavřít