VIDEO: Barbara Haščáková se vrátila domů díky Miro Jarošovi

Vydáno 01.08.2014 | autor: Daniel Maršalík

Slovák Miro Jaroš nazpíval duet s Barbarou Haščákovou, která je českému publiku známá díky hitům Keď príde láska, Sen nebo Anjel II. Nová písnička, ke které byl natočený i videoklip se jmenuje Nepozerám.

VIDEO: Barbara Haščáková se vrátila domů díky Miro Jarošovi VIDEO: Barbara Haščáková se vrátila domů díky Miro Jarošovi

miro a barbara hlavna foto michal petrik

Neočekávaná spolupráce proběhla v absolutním utajení. Videoklip k duetu Nepozerám natáčela dvojice zpěváků v luxusním prezidentském apartmá známého hotelu na nábřeží Dunaje. Zpěvačka Barbara Haščáková už několik let žije v Americe, a tak překvapila fanoušky nejen svou návštěvou Slovenska, ale i novým hudebním počinem v podobě duetu s Mirem Jarošem. Ten ji původně oslovil na nahrání vokálů. "Písnička se jí líbila, navrhla mi, abychom ji udělali jako duet, což mě potšilo a šli jsme do toho," prozradil zpěvák a autor skladby, která se nahrávala na dvou kontinentech. "Barbara nahrála své zpěvy ve svém studiu na Floridě, já v Prešově, kde jsme skladbu dokončili a zmixovali," doplnil.

Příběh skladby Nepozerám vypráví o muži, který chodí sledovat ženu svých snů. Ta o tom ví a oba si napětí mezi sebou užívají. Barbara přicestovala na Slovensko kvůli natáčení luxusního videoklipu, ve kterém ukázala, že stále dokáže svým hlasem, ale i zjevem konkurovat domácím pěveckým divám. "Spolupráce byla velmi profesionální, Barbara má kolem sebe určitou auru, hvězdnost, která se nedá naučit a o kterou se nedá přijít. Vzbuzuje v lidech emoce, přirozený zájem, který je někdy až nepříjemný, ale svým způsobem je fascinující, tak jako její život a kariéra," prozradil Miro Jaroš, který si spoluprací se zpěvačkou splnil dětský sen.

TZ, foto: Michal Petrík

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít