VIDEO: Korn napsali hymnu pro všechny ponižované a šikanované

Vydáno 21.08.2014 | autor: redakce

Krátce po zveřejnění audiostopy nového singlu Hater se Korn vytasili také s videoklipem. Obrazově skvěle vyvedené dílo doplňují prostřihy na výpovědi mladých lidí, kteří se během svého života setkali se šikanou nebo ponižováním. Právě těm je skladba určena.

VIDEO: Korn napsali hymnu pro všechny ponižované a šikanované VIDEO: Korn napsali hymnu pro všechny ponižované a šikanované


korn sziget2Zpěvák Korn Jonathan Davis na festivalu Sziget (2014)


"Každý člověk má své odpůrce, někoho, kdo tě nenávidí, protože máš něco, co on nemá. Tenhle song má lidem předat něco ve smyslu: Kašlu na to. Je mi jedno, co si myslíš, je mi jedno, co říkáš. Jsi jenom podělanej hater," vysvětluje záměr písně frontman Jonathan Davis.


Nová skladba pochází z reedice posledního alba nazvané The Paradigm Shift: World Tour Edition. Ta oproti standardní, tři čtvrtě roku staré verzi obsahuje dalších devět položek: šest dosud nevydaných živáků a tři novinky. Že zní Hater skvěle i naživo, se mohli přesvědčit např. diváci maďarského festivalu Sziget, kam Korn dorazili jako jedni z headlinerů.

ape, foto: Čestmír Jíra


0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít