VIDEO: Slipknot se vracejí s novou písní po šesti letech

Vydáno 06.08.2014 | autor: Ondřej Bambas

Poslední roky nebyly pro Slipknot lehké. V roce 2010 zemřel baskytarista Paul Gray a loni kapelu opustil bubeník Joey Jordison. Od doby desky All Hope Is Gone nepřišla kapela s novým materiálem, až 1. srpna zveřejnila novou skladbu The Negative One. K té nyní dodala i oficiální video.

VIDEO: Slipknot se vracejí s novou písní po šesti letech VIDEO: Slipknot se vracejí s novou písní po šesti letech

 

slipknot 2014 VIDMoment z klipu The Negative One


Zprávy z tábora maskované saně byly napjatě očekávávány již od loňského roku, kdy Slipknot odehráli své poslední koncerty a poté se záhadně odmlčeli. První náznaky nové činnosti se objevily na kanálech skupiny začátkem léta. Teasery vedly nakonec až k uveřejnění nové skladby The Negative One.

Poměrně tvrdě znějící singl dává vzpomenout na doby prvních alb Slipknot a Iowa a první reakce jsou vesměs pozitivní. V novince vyniká zejména práce Sida Wilsona za DJským pultem i hráčské dovednosti nového bubeníka, jehož jméno nebylo stále odtajněno, a hlas samozřejmě Coreyho Taylora, který nechal zpěvnost tentokrát doma a text diktuje stejně rychle a úderně, jako je tempo písně.

 

 

The Negative One předznamenává nové, páté řadové album, které je podle posledních zpráv hotové. Další, konkrétnější informace včetně přesného data vydání však nejsou doposud známy.

Ondřej Bambas

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít