Ekompilace tour odstartovalo, zbývají čtyři koncerty s Vypsanou fixou a dalšími kapelami

Vydáno 27.08.2014 | autor: Petr Lenk

 

Prvními zastávkami Ekompilace.cz tour, podporující třídění odpadu a recyklace, byly Uherské Hradiště a a Mariánské Lázně. Tohoto putovního minifestivalu, na který je vstup zdarma, se účastní mladé nadějné kapely a speciální host Vypsaná fixa.

Ekompilace tour odstartovalo, zbývají čtyři koncerty s Vypsanou fixou a dalšími kapelami Ekompilace tour odstartovalo, zbývají čtyři koncerty s Vypsanou fixou a dalšími kapelami

img 4574

 

Celkem osm skupin dostalo příležitost nahrát dvě autorské skladby na CD Ekompilace 2014, které je nyní možné získat zdarma na Ekompilace.cz tour. Na tomto sampleru exkluzivně najdete i dosud nevydaný song Vypsané fixy Im memoriam otrava.


Do konce této šňůry zbývají čtyři štace: 5. 9. v Poděbradech, 6. 9. ve Strakonicích, o den později ve Vysokém Mýtě a 12. 9. v České Lípě. Na nejbližším křtu Ekompilace – 5. září od 15.30 hod. na poděbradském náměstí T.G. Masaryka - si kromě Vypsané fixy zahrají Cookies, Exil 51, Interpret neznámý a Natřije. Dalším hostem bude čtyřčlenná formace Recyklas (tu jste už letos mohli vidět např. na turné Monkey Business nebo na vyhlášení cen Žebřík) se svou novou bubenickou show na barevné popelnice. 

 

 

Vstup na všechny akce Ekompilace tour je zdarma. Aktuální rozpis kapel a termínů koncertů ve Strakonicích, Vysokém Mýtě a České Lípě najdete na http://facebook.com/Ekompilace

 

ekompilace plakat jpg

TZ, foto Ekompilace

 

zavřít