Blesková soutěž s 5th April

Vydáno 02.04.2007 | autor: redakce

"Nadějní dubňáci" 5th April pokřtí 6.4. v Retro Music Hall nové EP "As Sweet As Tomorrow". Ve spolupráci s Championship Records vám nabízíme volné vstupy a CDs.

Blesková soutěž s 5th April Blesková soutěž s 5th April

EP kapely 5th April nenese název "As Sweet As Tomorrow" náhodou. Posluchači má slogan evokovat chuť vnímat každý nový den jako nový začátek, který může být plný zvratů a nových událostí a překvapení. Stejně jako v životě, tak i v samotných skladbách a tvorbě kapely 5th Apríl je každý den ovlivňován něčím novým, což se snaží kapela zužitkovat a zúročit.

EP „As sweet as tomorrow“ zachycuje jednu životní etapu 5th April. Rytmus i tempo života dokáže ovlivnit každý sám, rytmus a tempo skladeb protentokrát ovlivnila kapela 5th Apríl a je zřejmé, že emoce, které na Vás z tohoto energického alba dýchnou, jsou odrazem života každého z nich.

Speciální hosty křtu budou vynikající němečtí hácéčkáři Waterdown a nový projekt baskytaristy Jakuba Novase ze Selfish, nesoucí jméno Vivien's Shadow.

Recenzi alba 5th April najdete v dubnovém REPORTU (s Gaia Mesiah na obálce), video ke skladbě Dirty Hands můžete vidět ZDE.



Nyní máte díky vydavatelské firmě Championship Records možnost vyhrát 2 páry volných vstupů plus 2 CD "As Sweet AS Tomorrow, tedy nosič, který bude pokřtěn v pátek 6. dubna v pražské Retro Music Hall. Stačí odpovědět na dva ultra-dubnově-lehké dotazy:

1. Kapela 5th April pochází z

A) Chomutova
B) Ústí nad Labem
C) Teplic

2. Doba vzniku skupiny se datuje do roku

A) 2003
B) 2000
C) 1996.


Odpovědi zasílejte na mail marketing@ireport.cz, do předmětu uveďte "5th April - soutěž". Připojte i adresu a mobilní kontakt. Hrajeme o dvě CD 5th April a dva páry volných vstupů na křest 5th April v Retro Music Hall. Uzávěrka soutěže je ve čtvrtek 5.4. (5. apríla, jak jinak) ve 21:30 hod, platné jsou pouze zaslané odpovědi na obě otázky. Výherci budou kontaktováni. Prosíme, pište pouze, pokud máte vážný zájem zúčastnit se. Děkujeme.

www.5th-april.com

zavřít