PSH a Prago Union s Red Bull Tour Busem ve vašem městě

Vydáno 05.09.2014 | autor: redakce

V pěti městech se během září a října objeví Red Bull Tour Bus s PSH a Prago Union na palubě. Orion, Vladimir 518, Mike Trafik a Kato s Prago Union to na střeše stříbrnobílého autobusu rozbalí v Kroměříži, Českých Budějovicích, v Plzni, Pardubicích a Olomouci.

PSH a Prago Union s Red Bull Tour Busem ve vašem městě PSH a Prago Union s Red Bull Tour Busem ve vašem městě


MikeT 2014 majales livejpgMike Trafik (PSH)Kato Red Bull TourbusKato (Prago Union)

Pětici měst po celé republice vybrali fanoušci PSH a Prago Union hlasováním na stránkách akce. Zde jsou také ke zhlédnutí jejich nové klipy Já to říkal a Hodinky s vodotryskem, které vznikly na zbrusu novém skladby. Do hlasování se zapojily tři tisíce lidí. Start turné je 18. září, konec 15. října, všechny koncerty jsou zdarma.


PSH jsou jednou z nejrespektovanějších hiphopových skupin u nás. Vznikli v roce 1992 v Praze, vydali tři regulérní alba (Repertoár, Rap'n'roll, Epilog) a dvě dema. Každý z členů kapely vydal několik sólových alb. Prago Union jsou projektem hudebníka Kato, který se na domácí hiphopové scéně poprvé zjevil ve formaci Chaozz. Prago Union fungují od roku 2002, dosud vydali šest alb, poslední dvě (Vážná hudba, Odložené chlebíčky) loni.


RED BULL TOUR BUS S PSH A PRAGO UNION

18.9. Kroměříž
26.9. České Budějovice
1.10. Plzen
8.10. Pardubice
15.10. Olomouc

 

TZ, ape

zavřít