Festival Krmelec XIII. již v sobotu

Vydáno 03.04.2007 | autor: redakce

Třináctý ročník hudebního festivalu Krmelec se uskuteční v sobotu 7. dubna v historickém objektu Housův mlýn v Táboře. Těšit se můžete na Tleskač, 2v1 nebo Imodium.

Festival Krmelec XIII. již v sobotu Festival Krmelec XIII. již v sobotu

Příznivci ska si přijdou na své při vystoupeních plzeňské skupiny Tleskač a pražských 2v1. Prvně jmenovaní prosluli nadhledem, s jakým míchají původní jamajské kořeny s českou lidovostí, zatímco 2v1 patří ke špičce pražské ska scény. Zpěvný kytarový rock mají na rozdávání broumovští Imodium, jimž v těchto dnech vychází nová deska u Warner Music. Do podobných vod se pouští i mladá talentovaná skupina Barevný Nátěr z Českých Budějovic. V současné době nesmírně populární mix nu-metalu a hard core nabídnou milevští Suicide a pelhřimovská Pork Soda. Punk rock na velice slušné instrumentální úrovni nabídnou liberečtí Kohout plaší smrt.



Festival Krmelec je pro návštěvníky zajímavý hlavně svou atmosférou, která se liší od klasických koncertů v kulturních domech nebo klubech. Unikátní členitý prostor Housova mlýna nabízí kromě stylového koncertního sálu také posezení v krčmě s krbem nebo na dubových lavicích před objektem, čímž Krmelec získává i něco z atmosféry letních open air festivalů.

Více informaci najdete zde.
zavřít