Young Gods přidávají v Praze další koncert

Vydáno 05.04.2007 | autor: redakce

Pro velký zájem se Young Gods rozhodli přidat v Akropoli další koncert, a to v sobotu 28.4. Ve stejný den v 15:00 navíc proběhne představení Amazonia Ambient Project, kde Young Gods spolupracují s Jeremy Narbym.

Young Gods přidávají v Praze další koncert Young Gods přidávají v Praze další koncert

Součástí odpoledního Amazonia Ambient Projectu (se kterým skupina v Čechách již vystoupila) bude také autogramiáda a prodej českého vydání knihy Jeremy Narbyho – Kosmický had: DNA a původ vědomosti.

YOUNG GODS JSOU SUPER READY

The Young Gods vznikli na rozhraní dvou epoch - punku a elektroniky. Jejich zvuk je kolizí industriální apokalypsy a evropské klasiky. Prvními alby spustili hlučnou a dosud neslýchanou zvukovou revoluci. Tvůrčím využitím samplerů vytvářejí zvukové struktury, které dosud existovaly jen v lidské fantasii. Po minulých dvou vyprodaných koncertech v Paláci Akropolis se vracejí na stejné místo se syrovou hudbou, která je proslavila po celém světě a se zbrusu novým albem Super Ready/Fragmenté.

Skupina Young Gods existuje už 20 let, nyní se vrací k rockovějšímu zvuku, ale nebojte se, samplery doma nenechají. I když překročili "dvacítku", věřte, že invence a energie mají ještě na dalších deset alb. Nové skladby jsou toho důkazem.



www.rachot.cz


www.younggods.com

www.myspace.com/theyounggods



zavřít