VIDEO: Lanugo se tajemně loučí s CD formátem

Vydáno 24.09.2014 | autor: redakce

Začátek podzimu se u Lanugo nese ve znamení nového alba nazvaného Lanugo, 2014. Kapela jej pokřtí 25. září v pražském klubu Podnik. Náladu nahrávky má přiblížit skladba Nad městem.

VIDEO: Lanugo se tajemně loučí s CD formátem VIDEO: Lanugo se tajemně loučí s CD formátem


Lanugo 2014 01Lanugo


Deska vznikala v průběhu tří let. První čtyři písně vydala kapela jako EP začátkem loňského roku, zbytek se jí pak podařilo natočit za pomoci fanoušků, od kterých vybrala potřebné prostředky přes platformu HitHit.


Velké překvapení čeká na majitele alba už při odstranění ochranné fólie. Producent nahrávky Viliam Béreš k tomu dodává: "Tahle deska je takový malý pomníček diskové éře. I když máte pocit, že v ruce držíte jen další z nekonečné řady CD, brzy zjistíte, že jste byli zataženi do zvláštní hry, na jejímž konci na vás čeká naše hudba ve zvukové kvalitě, kterou bychom vám na formátu CD nikdy předat nemohli. Chtěli jsme, aby se naši fanoušci pokusili na chvilku odprostit od tradice a zahráli si s námi tuhle malou hru. Líbí se nám, že posluchač musí v tomhle případě udělat něco navíc, že se musí aktivně zapojit, aby se k obsahu dostal. Nás ta hra baví a věříme, že vám se bude taky líbit." {vypnoutlink:Dan Bárta,lllustratosphere}

TZ, ape

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít