Ben Cristovao pokřtí Made In Czechoslovakia hned třikrát

Vydáno 28.09.2014 | autor: redakce

Ben Cristovao vydal letos v březnu třetí řadovou desku Made In Czechoslovakia. Do klubů se rozjel už na jaře, ale s křtem počkal až do podzimu. Fanoušci se dočkají v Plzni (2.10.), Brně (27.10.) a Praze (6.11.).

Ben Cristovao pokřtí Made In Czechoslovakia hned třikrát Ben Cristovao pokřtí Made In Czechoslovakia hned třikrát


Ben Cristo 2014 02Ben Cristovao


Ben Cristovao zažívá úspěšný rok. Po jarní části šňůry, jejíž část byla vyprodaná, se Ben zastavil na čtyřech zastávkách putovního festivalu Hrady.CZ. Přestože si podle svých slov připadá na open airech trochu jako nováček, o to víc nadšený byl ze skvělého přivítání ze strany návštěvníků. Letní singl Sweet Chilli v současnosti zní z největších rádií a videoklip k písni se blíží milionu zhlédnutí na YouTube.


S podzimem přichází na řadu koncertní křty v pražském klubu Roxy, brněnské Flédě a plzeňském klubu Buena Vista. Pro ty Ben Cristovao připravuje speciální vystoupení plné hostů, jejiž jména budou teprve zveřejněna. Je však jasné, že na koncertech nebude chybět DJ Abdu a tanečníci Fugi & Kenny. V plánu je také parádní vizuální show, podpořená light designérem i VJingem.

Na každou ze zastávek turné Ben Cristovao také natočil speciální videopozvánku. Kvůli té pražské dokonce neváhal podniknout spanilou jízdu tunelem Blanka.

TZ, ape

zavřít