The Show Must Go On: Queen oslaví 45. výročí i v Česku

Vydáno 29.09.2014 | autor: redakce

Po sedmi letech zazní v Česku naživo největší hity Queen. Brian May a Roger Taylor, tedy polovina původní sestavy, s Adamem Lambertem za mikrofonem přijedou 17. února do pražské O2 areny.

The Show Must Go On: Queen oslaví 45. výročí i v Česku The Show Must Go On: Queen oslaví 45. výročí i v Česku


QAL 05 LRBrian May a Adam Lambert


Another One Bites the Dust, I Want It All, A Kind of Magic, Radio Ga Ga, Crazy Little Thing Called Love, The Show Must Go On
nebo epická hymna Bohemian Rhapsody; to vše zaznělo poslední říjnový den roku 2008 v O2 areně, kam Taylor s Mayem dorazili společně se zpěvákem Paulem Rodgersem.

Podobnou nálož hitů lze čekat i během plánovaného únorového koncertu. Queen s Adamem Lambertem, s nímž spolupracují od roku 2009, absolvují šestitýdenní sérii koncertů, která začne v polovině ledna 2015. Čeká je 21 koncertů v 10 evropských státech.


V příštím roce oslaví Queen 45. výročí existence. Přes ztrátu Freddie Mercuryho existenci neukončili a na listopad dokonce chystají vydání nového alba. Kompilace nazvaná Queen Forever bude obsahovat i dříve nevydané skladby s Mercuryho vokálem i duet s Michaelem Jacksonem. Po smrti Mercuryho jsme měli možnost slyšet jeho hlas naposledy na albu Made in Heaven v roce 1995.

Vstupenky budou k dispozici v oficiálním předprodeji od 3. října v cenové relaci od 1390 Kč - 2190 Kč.

TZ, ape

 


QAL 05 LR TOP

zavřít