Mladá belgická krev v Česku: do La Loca míří Intergalactic Lovers

Vydáno 30.09.2014 | autor: redakce

Zdá se, že přelom září a října patří Belgii. Několik dní po vystoupení Hooverphonic a pouhý den před koncertem Front 242 rozbalí v Praze svoje fidlátka další Belgičani, indie popová sestava Intergalactic Lovers. Stane se tak 3. října v podniku La Loca.

Mladá belgická krev v Česku: do La Loca míří Intergalactic Lovers Mladá belgická krev v Česku: do La Loca míří Intergalactic Lovers


intergalactic-lovers-promo-photo-2011-high-res-c-guy-kokken-Intergalactic Lovers


Čtveřice, v jejímž čele stojí zpěvačka Lara Chedraoui, jíž kritika pro její vzhled i hlasový projev nejčastěji přirovnává k australské písničkářce PJ Harvey, Kanaďance Feist či zpěvačce Karen O z newyorských Yeah Yeah Yeahs, existuje od roku 2008. První album Greetings & Salutations vydali o tři roky později.


Nedávno čtveřice z belgického města Aaist vydala druhé album Little Heavy Burdens. A na něm především snažili setřást zmíněné přirovnávání k PJ Harvey a pevněji zformovat vlastní zvuk. "Vždy, když slyším, že nás někdo přirovnává k PJ Harvey, z toho mám smíšené pocity. Její jazyk, hudební i textařský, je mnohem ostřejší než ten můj. Ještě se mám pořád co učit. Ale důležité je se vyvíjet. Myslím, že kdybychom se svojí první deskou byli spokojení, v podstatě už nemáme kam jít. Je důležité nebýt se sebou spokojený, bez toho člověk ničeho nedosáhne," říká zpěvačka Lara.

S novým albem Little Heavy Burdens vyrazili Intergalactic Lovers na evropské turné, v jehož rámci v pátek 3. října vystoupí i v pražském klubu La Loca Music BAr & Lounge. Vstupenku na koncert si můžete koupit v předstihu přes SMS Ticket za 99 Kč, na místě pak 150 Kč. Dveře klubu se otevřou v 19 hodin a koncert začne krátce po 20 hodině.


Další akce v La Loca MUSIC BAR & LOUNGE:

9.10. Cirkus Ponorka (CZ)
10.10. Sunflower Caravan (CZ)
17.10. Boris Carloff (CZ) křest alba
21.10. En.Dru (CZ)
23.10. Cirkus Problem (CZ)
24.10. Dannie & Sixin (CZ)
28.10. Euphonix (CZ)
31.10. Puding Pani Elvisovej (SK)

TZ, ape

 

zavřít