Converse zkušebna: Keep Prague Load

Vydáno 01.10.2014 | autor: Petr Lenk

Nalaďte své uši! Po loňském otevření Converse zkušebny se její provoz rozjel natolik, že bylo jen otázkou času, čím dalším překvapí. Vznikl tak projekt Keep Prague Loud přinášející komorní koncerty kapel, které kromě dobré muziky šíří i nezdolnou energii. Díky své útulnosti vytváří zkušebna velmi intimní atmosféru, v níž tak kapela naváže bližší kontakt s fanoušky. Na místě se zrodí i videozáznam z koncertů, proto zůstaňte na příjmu.

Converse zkušebna: Keep Prague Load Converse zkušebna: Keep Prague Load

 

Projekt odstartovala 24. dubna skupina Sunflower Caravan, která byla nominována v mnoha hudebních soutěžích jako objev či překvapení roku. 29. května rozezvučila své kytary kapela Luno, která má nejblíže k žánru psychedelic-pop, kde nechybí ani prvky rocku. Jako bonus vznikl z obou koncertů unikátní videozáznam. Vstup na koncerty je zdarma.




Na podzim zahrají kapely, které vzejdou z hlasování na facebooku pořadu Startér (Radio Wave). Nylon Jail, Ghost of You,Two Finger Slide, Kittchen nebo Kieslowski? Už víme, že se
9. října představí brněnští Ghost of You. Čtveřice mladých hudebníků přenese na prkna zkušebny snový zvuk kytar s podzimní atmosférou za zády. Na jméno kapely, která vystoupí 20. listopadu si ještě počkáme (vítěze Startér vyhlásí 20. října).

Sledujte dění ve zkušebně a záznamy z Keep Prague Loud na stránce: 
http://bandzone.cz/converse-zkusebna.html

 

converse zkuebnaO Converse zkušebně


Converse zkušebna nabízí ale mnohem více, a to především pro ty z vás, kterým chybí prostor pro vlastní hudební realizaci. Máte kapelu, písničky, ale nemáte kde zkoušet?

Stačí jen mrknout na net, zarezervovat si volné hodiny a už vás nikdo nebude během vašich zkoušek rušit. Samozřejmostí je i zapůjčení hudebních nástrojů zdarma. Otevřeno je každý den od 10:00 do 22:00 a mimo Converse Free Hours, kdy je pronájem místnosti zcela zdarma, se cena za hodinu pohybuje mezi 150 až 250 korunami.

Rozvrh jednotlivých hodin a rezervací naleznete na nové podstránce (bit.ly/1uZ0N44). A to není vše. Dočkáte se zde i živého streamu novinek z prostředí zkušebny – kapely, které zrovna zkouší, informace o vybavení, fotky prostoru a hlavně aktuální informace o probíhajících koncertech v rámci projektu Keep Prague Loud, kterému je věnována samostatná sekce nazvaná LIVE SESSIONS (bit.ly/1CgBWuN).

 


PR, foto Converse

zavřít