Hudební festival Slavkov 2007

Vydáno 08.04.2007 | autor: redakce

Čtvrtý ročník hudebního festivalu Slavkov 2007 tradičně představí kvalitní muzikantskou společnost. Brány zámeckého parku se otevřou v sobotu 30. 6. Záštitu nad akcí převzala Hana Hegerová.

Hudební festival Slavkov 2007 Hudební festival Slavkov 2007

Festivalový program zahájí nováček české hudební scény Zbyněk Drda, po něm přijdou temperamentem nabití Temperamento, pak kapela Madfinger, následována Magdalenou Šalamonovou&Photolabem a skupinou Wohnout. Jak je již dobrým zvykem, patronkou festivalu je i letos paní Hana Hegerová. Pod noční oblohou ještě zahraje Michal Hrůza, Anna K & Band a na úplný závěr a na dobrou noc vystoupí Divokej Bill.



Hudební festival Slavkov stále drží vysokou úroveň všech vystupujících. Organizátoři myslí i na rodiny s dětmi, pro které je zámecká zahrada ideálním místem, jak spojit příjemné s užitečným. Pro ratolesti je připraven dětský koutek s atrakcemi či soutěžemi. Rodiny s dětmi do výšky 140 cm budou mít navíc zvýhodněné vstupné. Bude připraveno bohaté občerstvení, prodej CD a merchandisingu. Letošní novinkou je zavedení vlakové kyvadlové dopravy z Brna.

www.liveproduction.cz
www.glanc.cz
zavřít