Hlas lidu: zvolte si setlist pražského koncertu Prago Union

Vydáno 08.10.2014 | autor: redakce

Tradiční podzimní show Prago Union v Lucerna Music Baru bude letos v rukou lidu. Konkrétně koncertní setlist, jehož výběr kapela deleguje právě svým fanouškům. Samotná akce se chystá 13. listopadu.

Hlas lidu: zvolte si setlist pražského koncertu Prago Union Hlas lidu: zvolte si setlist pražského koncertu Prago Union


Kato Red Bull TourbusKato (Prago Union)


Jak nápad s neformálním podtitulem Youbox Boombox vznikl? Prago Union vysvětlují: "Nová deska a s ní i nějaké to zásadní občerstvení repertoáru jsou stále hudbou budoucnosti. Oproti tomu, co zahrát na blížícím se tradičním podzimním LMB, je vzhledem k datu 13. listopadu tématem nepoměrně ožehavějším. Nějakých 80 pecek jako v melounu, měsíc na zkoušení a něco přes 20 skladem na výsledném setlistu. Takže, jak byste to viděli vy?"


Prago Union dají tuto možnost každému spolu se vstupenkou na jejich koncert 13. listopadu v Lucerna Music Baru. "V listopadu budou Prago Champions hrát podle vašich not. A za to vám slibují, že se to naučí, ať se jim bude chtít či ne. To za tu legraci stojí, ne? Tak je potrapte," dodávají. Výběr probíhá na stránkách kapely, kde můžete hlasovat pro minimálně 1 a maximálně 10 skladeb a to jednou za 24 hodin.

Vstupenky jsou v předprodeji od 250 Kč v běžných předprodejích. Na místě budou za 300 Kč.

TZ, ape

zavřít