Natasha Bedingfield dotočila desku

Vydáno 10.04.2007 | autor: redakce

Natasha Bedingfield je s více než 6,5 miliony prodaných desek nejúspěšnější britskou popovou hvězdou a koncem dubna jí vyjde nová deska N.B.

Natasha Bedingfield dotočila desku Natasha Bedingfield dotočila desku

Pro všechny je to 'holka, co nazpívala Single', která si vyšlapala cestičku do britských hitparád v roce 2004 svým typicky přímočarým přístupem k životnímu stylu, jaký nezávislé mladé ženy razí. Její letošní návrat by mohl leckoho překvapit... "Chci dělat hudbu, která se shoduje s mojí osobností. Má první deska byla o nezávislosti a oportunismu. Jsem stále hodně nezávislá a nerada bych se této svobody zbavovala, ale teď jsem trochu někde jinde. Chodila jsem na rande, hledala partnera, poohlížela se po tom pravém..." Druhé album Natashy Bedingfield N.B. reflektuje a dokazuje, že srdeční záležitosti, přestože bývají složité, se mohou stát vynikajícím východiskem pro skládání písniček.



Každá skladba na této desce pojednává o různých stádiích vztahu a o tématech, zkušenostech a procesech, které se k těmto stádiím vážou: od stavu osamělosti (Soulmate), přes flirtovací a taneční fázi (How Do You Do?), až do chvíle, kdy přestává hra a začíná převažovat otevřenost a upřímnost (Say It Again). Na albu, které se nahrávalo v Los Angeles, Natasha Bedingfield spolupracovala autorsky i producentsky s hvězdným týmem talentů jako Mike Elizondo (Eminem/Dre/50 Cent Fame), Adam Levine (Maroon 5) a Greg Kurstin (Beck, Lily Allen) a spoustou dalších.



Singl I Wanna Have Your Babie vychází v digitální podobě 2. dubna, jako CD 16. dubna. Album N.B. vyjde 30. dubna.
zavřít