NeKulturní večery: šance pro nové umělce

Vydáno 11.04.2007 | autor: redakce

NeKulturní večery jsou zcela novým projektem kulturně-publicistického internetového magazínu NeKultura.cz a budou propagovat neznámé umělce z celé ČR.

NeKulturní večery: šance pro nové umělce NeKulturní večery: šance pro nové umělce

NeKulturní večery rozvádí myšlenku podpory talentovaných, ale bohužel dosud neznámých a nemedializovaných umělců z nejrůznějších odvětví (literatura, film, móda, výtvarné umění, hudba a divadlo). Pomocí konexí magazínu NeKultura.cz se NeKulturní večery pokusí sezvat na jednotlivá pásma zainteresované osoby a především novináře. Tím protagonistům zajistí částečnou medializaci, která by jim mohla pomoci k úspěchu a dalšímu uměleckému rozvoji. Programová skladba jednotlivých večerů bude vytvořena vždy z více žánrových bloků, které se obměňují.



Díky tomu budou jednotlivé večery moci divákům nabídnout zajímavé autory ze všech oblastí kultury. Dramaturgie jednotlivých večerů vzniká i ve spolupráci s dalšími spřátelenými subjekty různých zaměření, jako jsou např. Literární akademie (SVŠ Josefa Škvoreckého), Vyšší odborná škola herecká, Artcam, Móda.cz, Atypfilm apod. „Celou sérii těchto večerů, konajících se pravidelně jednou za dva měsíce v Divadle Na Prádle, s nímž na tomto projektu spolupracujeme, uvede Nultý NeKulturní večer, který bude v jistých ohledech odlišný,“ vysvětluje Ladislav Konečný, pořadatel NeKulturních večerů.



Nultý NeKulturní večer se bude konat 11. května v Divadle Na Prádle. První regulérní večer je plánován na druhou polovinu června a další budou následovat v pravidelných dvouměsíčních periodách. „Na nultý večer chystáme speciální obsluhu v podobě chůdařů, kteří obveselí diváky několika vtipnými scénkami. Samozřejmostí je i charismatický moderátor a originální raut pro všechny diváky Nultého NeKulturního večera,“ uzavírá Ladislav Konečný. NeKulturní večery zároveň vybízejí nové a talentované umělce, aby v případě zájmu o účinkování napsali na emailovou adresu vecery@nekultura.cz.

www.nekultura.cz
zavřít