SOUTĚŽ: Menu Marilyna Mansona

Vydáno 05.06.2007 | autor: redakce

Magický Marilyn / morbidní Manson dorazí do Prahy už 13.6. Dlouhým prstem kyne a podlým zrakem vábí - pojďte za mnou.. jen pojďte.. vyhrajte volné vstupy.. a přijďte mě vypít.. a sežrat.

SOUTĚŽ: Menu Marilyna Mansona SOUTĚŽ: Menu Marilyna Mansona

Pan MM nezahálí a kudy chodí, tudy tropí pozdvižení. Tak například klip k prvnímu singlu Heart-Shaped Glasses (When The Heart Guides The Hand) z nové desky Eat Me, Drink Me nejen že natočil slavný režisér James Cameron (Titanic, Terminator II), ale kromě 3D efektů zde výraznou roli hrají i sličné a svůdné děvy ze soft-erotického webu SuicideGirls.com.

Pro velký zájem o pražský koncert se Marilyn nezmaterializuje na Výstavišti, ale v útrobách T-Mobile Areny. Lačnému davu navíc nepředhodí jako návnadu nikoho menšího než Vladivojnu La Chia. Nestačí? Ještě váháte? Přijměte pekelné pozvání pána perverze...

MANSON WANTS YOU!!!

Na koncert MM se můžete vypravit zdarma, díky anti-záludné soutěži, kterou jsme pro vás připravili ve spolupráci s pořádající agenturou DsmackU. Stačí pouze správně zodpovědět jednu jedinou mansonovsky laděnou otázku:

Starý Manson má církev rád. Pokud právě nedští síru nebo neničí její symboly, opěvuje ji s oblibou ve svých hymnech. Jedním takovým opusem, který nejednomu křesťanskému funkcionáři nadzvedl obočí, totálně zničil klidný spánek a vykloubil předloktí během zběsilé série křečovitých zdrávas, byl jeho něžný song s názvem...

1.) Antichrist Zupachrist
2.) Antistar Popchrist
6.) Christ The Anti-Superstar
66.) Anarchist Superstar
666.) Antichrist Superstar




Pravidla:
Pouze jedna varianta z pěti uvedených je správná. Odpovědi posílejte na mail marketing@ireport.cz, do předmětu uveďte "Manson - soutěž". Připojte i adresu a mobilní kontakt. Každý soutěžící smí poslat pouze jeden jediný mail, i kdyby měl adres na tisíce. Hrajeme o 2x dva volné vstupy na koncert MM 13.6.2007 v Praze. Uzávěrka soutěže je v sobotu 9.6. v 09:06 hodin. Výherci budou kontaktováni.

Bad luck!

Marilyn Manson, 13. června, T-Mobile Aréna, Praha.

www.marilynmanson.com
zavřít