Deathmetalovým žním v pražském MeetFactory budou velet Cannibal Corpse

Vydáno 11.11.2014 | autor: redakce

Cannibal Corpse, Dying Fetus, Revocation, Aeon, Goathwhore, Malevolence, Fallujah. To je osazenstvo deathmetalové akce nazvané Prague Death Fest 2014, která 12 .listopadu rozduní pražské MeetFactory.

Deathmetalovým žním v pražském MeetFactory budou velet Cannibal Corpse Deathmetalovým žním v pražském MeetFactory budou velet Cannibal Corpse


Cannibal foto1Cannibal Corpse se v Česku představí hned dvakrát: 12.11. v Praze a 15.11. v Brně


Celý koncept vznikl sloučením dvou nezávislých turné, které se na jeden den spojí právě v Praze a vznikne tak jednodenní klubový festival. Headlinery budou američtí řezníci Cannibal Corpse, kteří jsou více než dvacet let synonymem pro profesionálně odvedený death metal. Přes veškerá krvavá klišé, neodmyslitelně patřící k danému žánru, splňují jejich nahrávky ty nejvyšší extrémně metalové standardy. V letošním roce jim navíc vyšlo nové album A Skeletal Domain. Jejich turné dále pokračuje koncertem 15. listopadu v Brně a 21. listopadu v Banské Bystrici.


Dalším velkým lákadlem je účast další z ikon deathmetalového běsnění v podobě americké trojice Dying Fetus, kteří návštěvníky Prague Death Festu potěší výběrem z děl jako jsou Killing On Adrenaline, Destroy the Opposition a dalších kousků, díky nímž jsou považováni ze jeden z hlavních zdrojů inspirace všech současných moderních tech/deathcore kapel.

Vstupenky na tuto akci jsou k dostání ve všech běžných předprodejních sítích. Vzhledem k počtu kapel začíná celý koncertní večer již v 18:00. Dveře klubu se otevřou v 17:30.

TZ, ape

zavřít