Archive přivezou svůj gesamtkunstwerk i do Česka

Vydáno 27.10.2014 | autor: redakce

Triphopově rockový orchestr po dvou letech od poslední návštěvy oznamuje svůj návrat na pódium Lucerna Music Baru. Stane se tak 18. března, nejprve se Archive o den dříve podívají do Brna.

Archive přivezou svůj gesamtkunstwerk i do Česka Archive přivezou svůj gesamtkunstwerk i do Česka


archive 2014 01Archive se do Česka vrátí po třech letech


Jako by nestačilo, že londýnská formace přiveze letos vydanou filmovou desku Axiom, zazní i album Restriction, jež kapela plánuje vydat v polovině ledna. Z něho tvůrci s předstihem představili hned tři singly najednou. Tímto netradičním krokem jen dokazují, že prohlášení: "Chtěli jsme udělat desku, kde by byla každá skladba stejně silná, což se podle nás podařilo, proto se nechceme soustředit na jeden jediný "singl", nebyla jen prázdná slova.


Málokterá kapela za skoro dvacetiletou kariéru neklopýtla ani jednou. Archive s každou novou desku nadchnou jak kritiku tak své příznivce. Film ΛXIΦΛΛ nasbíral ocenění na filmových festivalech a jeho záběrů se návštěvníci dočkají i na koncertech v Česku. Příští rok se tak můžeme těšit na celistvý zážitek z inteligentní, nevypočitatelné a bolestně krásné hudby doplněné o hodnotný filmový kousek. 2 v jednom - to je gesamtkunstwerk v podání Archive.

Vstupenky za 690 Kč jsou již oficiálně v předprodeji.


TZ, Alena Bílková

zavřít