Klaxons v Praze v 3D a dost možná naposledy

Vydáno 27.10.2014 | autor: Ondřej Bambas

Jak už bylo anoncováno, 22. listopadu dorazí do Prahy Klaxons. Půjde o jejich první samostatný koncert u nás a jak napověděl tweet z minulého týdne, dost možná také jejich poslední vystoupení u nás.

Klaxons v Praze v 3D a dost možná naposledy Klaxons v Praze v 3D a dost možná naposledy

Klaxons tweetKlaxons tweetovali o posledním turné v pátek 24. října


Pokud váháte, zda si v bohatém podzimním programu vybrat koncert britských Klaxons, skupina má další pádný argument, proč vystoupení nepromeškat. Před několika dny na svém Twitteru zveřejnili rozhodnutí, že nastávající turné bude jejich posledním.

Aktuální 3D Printed tour započalo v Anglii. Klaxons také zveřejnili první obrázky svého merche a nástrojů, které si nechali zhotovit 3D tiskárnou. Kytara Jamieho Reynoldse v bílé barvě vznikla v dílně firmy Customuse specializující se na výrobu 3D tiskem vyráběných elektrických kytar. Pódium je oproti předešlým festivalovým vystoupením obohaceno o zadní černobílou výzdobu, kterou můžete zahlédnout ve videoklipu k písni A New Reality.


Na pražském koncertě, který zavede trojici s doprovodným bubeníkem vůbec poprvé do hlavního města, podpoří kapelu v roli předskokana Angličané Fenech-Soler. Ti absolvovali po eponymním debutu a několika EP kratší pauzu, kdy byla zpěváku Benu Duffymu diagnostikována rakovina. Loni se však naplno vrátili s deskou Rituals, snad to tedy pro skupinu předskakující hvězdám jako Phoenix nebo Robyn není jejich poslední českou návštěvou.

Vstupenky na vystoupení Klaxons 22. listopadu v Lucerna Music Baru jsou v prodeji v běžných předprodejních sítích od 540 Kč.


text: Ondřej Bambas

zavřít