Ballantine‘s Backstage: Skotskou pro mě a pro Billa, prosím!

Vydáno 29.10.2014 | autor: Petr Lenk

 

Chtěli byste po koncertě Divokýho Billa za klukama zajít a dát si s celou kapelou panáka? Díky Ballantine's Backstage je to možné. Ovšem pozor, tahle soutěž končí už 1. listopadu.

Ballantine‘s Backstage: Skotskou pro mě a pro Billa, prosím! Ballantine‘s Backstage: Skotskou pro mě a pro Billa, prosím!

divokej bill bal podium

 

Určitě jste někdy měli pocit, že s kluky z vaší oblíbené kapely byste si rozuměli. Že byste jim po skvělém koncertě rádi řekli, jak vám mluví z duše, co všechno při poslechu jejich hudby zažíváte, anebo prostě diskutovali jen tak o životě. Jenže nezvané nálety na muzikantskou šatnu, to dělají malé holky, vy přece máte svůj styl. Ale co takhle být VIP hostem Divokého Billa v jejich backstagi?


Ballantine's Backstage otevírá dveře do zákulisí všem, kdo mají slabost pro dobrou hudbu a kvalitní drinky. Stačí když si ve svém oblíbeném baru objednáte dva panáky Ballantine's a pak na kupón, který vám dá obsluha, napíšete rým na kapelu Divokej Bill. Na autory nejlepších rýmů čekají lístky na vybrané koncerty právě probíhajícího podzimního akustického turné a hlavně přístup do komfortní backstage plné dobrého jídla a whisky. Tady se odehraje ta pravá show! Ostatně to, co všechno se v backstagi děje, můžete sledovat na www.facebook.com/ballantines.cz. Tam také najdete seznam podniků, ve kterých cesta do Ballantine's Backstage začíná. 

 

divokej bill bal

 

Kapacita Ballantine's Backstage je bohužel omezená, ale určitě vás potěší zpráva, že volných vstupů na koncert je k dispozici mnohem víc. Soutěžit o ně můžete ve většině obchodních řetězců. Stačí si koupit láhev Ballantine's.


A proč Divokej Bill a skotská whisky? Protože spolu až neuvěřitelně ladí. Tuhle hudbu a whisky si nejlíp vychutnáte, když se rádi bavíte a aspoň něco už o životě víte. „Úplně nejradši posloucháme osudy našich fanoušků, ze kterých pak bereme inspiraci pro songy. Bez nich by spousta našich písniček nemohla nikdy vzniknout. Takže do Ballantine's Backstage se strašně těšíme stejně jako na samotné koncerty - potkáme se zase s novými lidmi a určitě společně vymyslíme další písničky!," říkají kluci z kapely.


Koncerty Divokýho Billa s Ballantine's Backstage:

26.11. Ostrava
28.11. České Budějovice
17.12. Praha


Soutěž o vstup do Ballantine's Backstage končí v sobotu 1. listopadu.

www.facebook.com/ballantines.cz
www.ballantines.com/cz
www.divokejbill.cz

 

PR, foto M-Ocean

zavřít