Alpha Dog: Hvězdné drama

Vydáno 15.04.2007 | autor: redakce

Drama s Brucem Willisem a Justinem Timberlakem, založené na životě Jesseho J. Hollywooda, drogového dealera, který byl jedním z nejmladších, kdo se objevil na seznamu hledaných osob FBI, přichází do kin 19. dubna.

Alpha Dog: Hvězdné drama Alpha Dog: Hvězdné drama

Johnny Truelove (Emile Hirsch) je mladý drogový dealer, který prodává tvrdé drogy, pohodlně ze svého luxusního domu spolu s věrnými kámoši (Justin Timberlake, Vincent Kartheiser, Shawn Hatosy, Alex Solowitz), kteří pro něj udělají cokoliv. Jake Mazursky (Ben Foster) je Johnnyho stálý zákazník. Život jde hladce až do chvíle, dokud není Jake schopný Johnnymu zaplatit za nemalou dávku. Ten má slabé nervy, a není zvyklý čekat na svoje prachy. Rozhodne se jednat. Zdá se, že když nepomáhá devítka přiložená k hlavě a pár hrubých výhružek, musí přitvrdit. Unese Jakovi malého bratra Zacka (Anton Yelchin).



Dítě, kterému nedochází, do jaké situace se dostalo, dobrovolně odchází do Johnnyho domu. Rád, že ho velcí kluci vzali mezi sebe na mejdan plný drog, alkoholu, sexu, nahých žen a zbraní. Nemá důvod se bát. Všichni mu dávají najevo, že odteď je jedním z nich. Johnny odchází z domu, aby Jakovi vysvětlil, jak se věci mají: když nebudou prachy, nebude ani Zack...



Režie: Nick Cassavetes
Scénář: Nick Cassavetes (Kokain)
Hrají: Bruce Willis, Justin Timberlake, Matthew Barry, Ben Foster, Sharon Stone

www.alphadogmovie.com
zavřít