Crossover, elektro i alternativa: Bandzone představí v Rock Café šest objevů

Vydáno 19.11.2014 | autor: redakce

BOY, Čardáš klaunů, Stroy, Zavřít, John Wolfhooker a Donnie Darko. To je šestice nových kapel, která se v rámci Bandzone showcase představí divákům 20. listopadu v pražském Rock Café.

Crossover, elektro i alternativa: Bandzone představí v Rock Café šest objevů Crossover, elektro i alternativa: Bandzone představí v Rock Café šest objevů


boy 06Boy na podzim předskakovali na turné Pipes and Pints a Horkýže Slíže


Showcase je hudební formát, jehož smyslem je představit mladé talentované interprety a kapely (nejen) lidem z branže. V zahraničí jde o poměrně běžný koncept, který využívají především hudební vydavatelství a bookingové agentury k tomu, aby médiím ukázaly své nové koně. Někdy mohou za podobnou akcí stát i subjekty, které se snaží pomoci hudební scéně, ale sami o sobě se žádnou z kapel přímo nespolupracují.


V minulosti pomohl Bandzone showcase například kapelám The Pooh, Hentai Corporation, Light and Love, Bags, Wild Tides nebo On The Way. "Všechny nově zaregistrované kapely pečlivě posloucháme a aktivujeme ručně, díky tomu máme jedinečnou možnost jako první objevit talenty už ve chvíli, kdy udělají své první kroky. Po poslechnutí a ohodnocení 40 000 kapel už máme slušný nadhled a čich na skrytý potenciál," doplňuje pořadatel Michal Novák alias Majkláč.

Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji prostřednictvím služby smsticket za 99 korun s označením konkrétní kapely (a pomoci jim tak v celovečerní minisoutěži), nebo na místě za 150 korun.

TZ, ape, foto: Čestmír Jíra

zavřít