Eurodance is not dead: do Česka míří 2 Unlimited, Haddaway i Culture Beat

Vydáno 12.11.2014 | autor: redakce

Českou republiku čeká v příštím roce invaze devadesátkových eurodance kapel. 20. března se do pažského Fora Karlín sjedou kdysi oblíbené sestavy 2 Unlimited, Culture Beat, Haddaway a Twenty 4 Seven.

Eurodance is not dead: do Česka míří 2 Unlimited, Haddaway i Culture Beat Eurodance is not dead: do Česka míří 2 Unlimited, Haddaway i Culture Beat


2unlimited2 Unlimited kdysi vládli s hity jako No Limit, Nothing Like the Rain nebo Get Ready For This


Mejdan roku 2015. Tak pořadatelé označují akci, jež je dramaturgií obdobou letošního slovenského projektu Orechová Potôň, kde se začátkem července kromě výše zmíněných objevili ještě David Hasselhoff, Samantha Fox, Vengaboys nebo DJ Sash!

Někdejší zahraniční hvězdy, které v dobách své největší slávy vládly diskotékám, v Praze doplní domácí Verona. Za mixážní pult se ihned po koncertu postaví Leoš Mareš, který navíc bude celý večer moderovat. Za DJským pultem mu bude sekundovat jeho rozhlasový kolega Pavel Cejnar.


Klasické vstupenky jsou k dispozici za 490 Kč. Cena se bude dále zvyšovat, na místě vyjde standardní vstupné na 990 Kč. Dále jsou k mání Golden VIP vstupenky (cena od 1190 Kč) a Diamond VIP vstupenky s neomezenou konzumací na baru (od 1990 Kč). Pořadatelé upozorňují, že vstup na akci je od 18 let.

TZ, ape, foto: celebrate80s90s.com

zavřít