David Koller finišuje se sólovým albem. Poslechněte si první singl

Vydáno 13.11.2014 | autor: redakce

Má za sebou úspěšné turné Lucie, dokončuje vlastní unplugged turné. A také točí desku, s kterou se pochlubí už na podzim. První singl Ani ty ani já Davida Kollera je venku. Poprvé naživo zazní už 16. listopadu v pražském MeetFactory.

David Koller finišuje se sólovým albem. Poslechněte si první singl David Koller finišuje se sólovým albem. Poslechněte si první singl


David Koller 2014 02



"Bude to naše příprava na pondělní vystoupení nazvané Znovu 89, které se bude konat 17. listopadu na Václavském náměstí. V našem bloku si pozveme na pódium i Lenku Dusilovou, Dana Bártu, Michaela Kocába nebo Petra Vášu. Akci, která potrvá od 18 do 20 hodin, bude v přímém přenosu vysílat Radiožurnál," říká David Koller k chystanému koncertu v MeetFactory. Vstupné bude 100 Kč.

Základy aktuálního singlu Ani ty ani já měl David Koller podle svých slov dlouho v šuplíku. "Slovenská textařka a básnířka Mirka Ábelová mi z nich za jeden den pomohla udělat písničku. Na té jsem měl nakonec skvělou možnost pracovat s lidmi, jejichž zvuk je slyšet na mnoha nahrávkách, které mám rád," říká. Pod produkcí skladby Ani ty ani já je podepsaný Angličan Steve Lyon. Producent, který udával směr alb takových hvězd jako jsou Depeche Mode, The Cure nebo Paul McCartney.


Aktuálně má David Koller před sebou tři závěrečné koncerty akustického turné, které trvá s přestávkami dva roky. Poslední možnosti vidět někdejšího frontmana Lucie se svou kapelou unplugged budou 26.11. v Jičíně, 27.11. v Jablonci nad Nisou a 3. 12. v Českých Budějovicích.

TZ, ape

zavřít