TOP 5 videoklipů týdne (9.)

Vydáno 18.11.2014 | autor: redakce

Holky a mašiny optikou Oriona, pocta Zaz slavnému francouzskému bulváru, vzpomínka na léto No Distance Paradise, nevinně vyhlížející vražedkyně Taylor Swift a nezvykle vážné téma jinak veselých punkrockerů z Totálního nasazení. Který z nejnovějších videoklipů vás baví nejvíc?

TOP 5 videoklipů týdne (9.) TOP 5 videoklipů týdne (9.)


orion egotripOrion v klipu Egotrip



ORION A JAMES COLE OBDIVUJÍ ŽENSKÉ KŘIVKY

Díky labelu Big Boss se aktuální deska rappera PSH stává velmi bohatou, co se do počtu videoklipů týče. Na přerovském letišti Orion natočil už čtvrtý kousek a to konkrétně k songu Egotrip, v němž mu sekundoval James Cole.


Motorky a letadla ve společnosti spoře oděných dam. V tom všem si tato rapperská dvojice očividně náramně libuje a dohlíží na to, aby se dívčí údržbářky svědomitě staraly o ně samotné a v neposlední řadě i o zmíněné motorové stroje.

 

ZAZ NA KONKURZU NA MUZIKÁLOVOU ZPĚVAČKU

Jedna z nejúspěšnějších francouzských umělkyň, má venku nové album. Jmenuje se Paris a jak název napovídá, jde o poctu francouzské metropoli: nahrávku poskládala výhradně z písní, jejichž tématem je Paříž. Skladby si půjčila z repertoáru např. Edith Piaf, Maurice Chevaliera nebo Charlese Treneta.

Městu nad Seinou je věnován i druhý singl Champs Elysées. Píseň původně nazpíval Joe Dassin a pro Zaz ji produkoval Quincy Jones. Připomeňme, že některé písně z alba představí Zaz živě na koncertech u nás i na Slovensku: 28.11. v Bratislavě, 29.11. v Praze a 1.12. v Brně.

 

TAYLOR SWIFT VRAŽDÍ MILIONÁŘE

Americká zpěvačka se v klipu Blank Space tentokrát představila v roli zhrzené partnerky. Po hádce s partnerem to psychicky neustojí a začne kolem sebe ve velkém stylu kopat. Její běsnění má samozřejmě fatální následky pro pana bohatého, kterého však po jeho smrti ihned nahradí někým dalším.


Aktuální říjnové album bylo dle slov samotné Taylor Swift inspirováno popem 80. let minulého století a zároveň je to její první deska, kterou jako popovou sama označila. Podrobnosti k vydání alba Out of The Woods sdělila ve velkolepém stylu: V live streamu z vrcholu Empire State Building.

 

CESTUJEME PO FESŤÁCÍCH S NO DISTANCE PARADISE

Letošní rok byl pro tuto mladou indie-rockovou kapelu zlomový. Po vydání prvotiny Challenge Gravity byli hosté mnoha festivalů u nás i na Slovensku. Objevili se na Rock for People, Colours of Ostrava či na Grape festivalu v Piešťanech.

Klip k písni Every Single Day rekapituluje právě letošní úspěšné léto a přináší v tomto chmurném podzimním období trochu té letní festivalové atmosféry. Teplo, pivo, párky, toiky, zničená záda, bolavé nohy - to vše z pohledu kluků z No Distance Paradise.

 

TOTÁLNÍ NASAZENÍ VZDÁVAJÍ HOLD BOJOVNÍKŮM PROTI FAŠISMU

Punkrockeři Totální nasazení příští rok oslaví 25. výročí existence. Začátkem podzimu vypustili do světa novou desku Zbytečnákapela.cz a vyrazili na turné po Česke republice i Slovensku. Momentálně představují videoklip k písni Zapomenutý sny. Natáčení videa sami označují za nejtěžší a nejsložitější, které jsme kdy absolvovali.

Po dvou posledních klipových legráckách Kdo jsi a Tichá voda, v nichž si kapela zahrála na gladiátory či vodníky, přichází v novém videu opět s vážnější tématikou. Výpravný klip se smutným příběhem se totiž odehrává ve 40. letech minulého století v Protektorátu Čechy a Morava... {vypnoutlink:DJ Wich, Katy Perry, Pink}



text: David Stoklas, Petr Adámek, TZ

 


 

orion egotrip TOP

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít