Skyline plánují předvánoční Roxy. Další koncert v Praze bude až s novou deskou

Vydáno 26.11.2014 | autor: Kateřina Nováková

Skyline vyhlížejí svůj tradiční předvánoční mejdan. Večírek v jejich režii se uskuteční 11. prosince v pražské Roxy. O afterparty se postará dvojice Hiffi and Jacob a další hosté.

Skyline plánují předvánoční Roxy. Další koncert v Praze bude až s novou deskou Skyline plánují předvánoční Roxy. Další koncert v Praze bude až s novou deskou

 

skyline2013 1 nahledKoncert v Roxy bude završením éry posledních dvou let, kdy Skyline žili deskou Fairytapes


Skyline mají za sebou úspěšnou festivalou sezónu, čtyři klipy k desce Fairytapes a letos začali také intenzivně pracovat na novém albu. Na podrobnosti je zatím brzo, podle informací kapely by mělo zvukově a "ideově" navázat na zmíněnou nahrávku Fairytapes. Vydání je v plánu příští rok.


Koncert v Roxy bude největší letošní sólo koncert Skyline a zároveň poslední pražský klubový koncert na delší dobu. "Roxy bývala naší domovskou scénou a tak se těšíme, že si tam po letech opět zahrajeme. Naposledy jsme v Roxy hráli v roce 2008," říká kapela. Tento koncert bude mimo jiné završením éry posledních dvou let, kdy Skyline žili deskou Fairytapes. "Poslední deska hodně nás hodně nakopla a baví i naše fanoušky. Všechno kolem Fairytapes tak nějak zaklaplo dohromady a koncert v Roxy bude oslava tohoto skvělého období," vysvětluje kapela. Kromě koncertu je v plánu i afterparty s Hiffi & Jacob a dalšími hosty.

Vstupenky na koncert jsou k dispozici od 170 Kč v běžných předprodejních sítích. V den koncertu vyjde vstup na 230 Kč.

TZ

zavřít