Slovenský rapper Suvereno vystoupí v Praze i s ATMO Music

Vydáno 03.12.2014 | autor: Kateřina Nováková

Čtvrtá Suverena deska nesoucí název Jednoducho vyšla letos v červnu. Pražský křest přichází na řadu až teď, a to 6. prosince. V Rock Café vystoupí společně s ním i stále populárnější ATMO Music, předskokanem bude český rapper MalyMan.

Slovenský rapper Suvereno vystoupí v Praze i s ATMO Music Slovenský rapper Suvereno vystoupí v Praze i s ATMO Music

suve orezSuvereno pokřtí album Jednoducho 6. prosince v Rock Café


Dosavadní průběh turné si Suvereno pochvaluje. "Tour šlape zatím k mojí velké spokojenosti. Máme za sebou 14 měst s úplně novou show, která nás hodně baví a lidi na ni reagují naprosto skvěle. Slovenské křty už proběhly a nejvíc se povedl pravděpodobně ten na východním Slovensku, přišlo přes 1000 lidí a došlo i na stage diving." Na prosincovou část turné připadá několik českých zastávek, půjde o ty nejzásadnější, obsahují totiž show i v Praze a Brně.

Pražský křest v Rock Café 6.12. proběhne ve velkém. Koncert bude ozvláštněný živými bicími, za které se posadí Lukáš Vincour z punkrockových Pipes and Pints. Coby host jedné z písní se objeví rapper Revolta. "V Praze jsem měl v minulosti hodně vydařené koncerty, takže už se nemůžu dočkat pražského křtu," dodává Suve.


Hlavní položkou v playlistu bude samozřejmě zmiňovaná nová deska Jednoducho, ladem nezústanou ani největší hity z předchozí nahrávky Alchymista. Kromě něj vystoupí taky stále oblíbenější ATMO Music, o kterých média hovoří jako o nadějných jménech tuzemského hiphopu. Předskokanem pak bude MalyMan, který nebude chybět ani na koncertě v brněnském klubu Eleven, kde Suve vystoupí 11. prosince. Do konce roku pak Suvereno stihne navštívit taky Teplice 12.12., Plzeň 19.12., Jablonec nad Nisou 20.12.

Vstupenky na pražský křest v prodeji exkluzivně přes smsticket.cz za 199 Kč, na místě pak za 240 Kč.

TZ

zavřít