Tata Bojs chystají do konce roku poslední dva koncerty a nový vinyl

Vydáno 28.11.2014 | autor: redakce

Dvě nové skladby, vinyl, dva videoklipy a dva speciální koncerty. To jsou plány Tata Bojs na závěr letošního roku. Vidět je můžete 16. 12. v brněnské Flédě a 18. 12. v pražském Divadle Archa. Se serverem Samosebou.cz spouštějí i zajímavou soutěž.

Tata Bojs chystají do konce roku poslední dva koncerty a nový vinyl Tata Bojs chystají do konce roku poslední dva koncerty a nový vinyl

Tata Bojs mail foto PolaroidLove - SupraphonNové album Tata Bojs by mělo vyjít na jaře


Antikvariát a S ní - to jsou názvy dvou nových písní, které Tata Bojs vydají v prosinci na desetipalcovém vinylovém SP Strana A a slavnostně je představí naživo na speciálních koncertech. K oběma písním právě vznikají videoklipy. Kdy přesně budou venku a kdo stojí za jejich realizací, je zatím tajné.

"Zdálo se nám, že ty dvě písničky jsou rozdílné a zároveň je něco spojuje. Navíc jsme chtěli, aby náš nový materiál zněl po čtyřech letech trochu překvapivě," vysvětluje Milan Cais, proč z již pěti hotových písní na nové album plánované na jaro 2015 padla v případě vinylového SP volba právě na Antikvariát a S ní. "To ale neznamená, že přesně takhle bude znít celá chystaná deska. Toto je jen ochutnávka. Jiné písně jsou zase jiné. A některé nejsou ještě žádné," dodává Mardoša.

 

První prosincový den pak startuje soutěž na webu Samosebou.cz. Fanoušci se mohou pokusit pomocí všech současných dostupných technologií vytvořit vlastní remake titulní fotografie dívky z roku 1919 na obalu Strany A. Vítěz, který bude vyhlášen 15. 12., získá podepsaný vinyl, dva vstupy na pražský koncert a možnost setkání se členy Tata Bojs.  Další dva v pořadí pak obdrží po dvou vstupenkách do Divadla Archa.

Vzhledem k tomu, že oba koncerty se kvapem blíží a vstupenky ubývají čím dál rychleji, Tata bojs doporučují s nákupem příliš neváhat. Na brněnský koncert je koupíte v Domě Pánů z Lipé, v Indies a v sítích SMS ticket a Ticketportal. Vstupenky na pražský koncert 18. 12. v Divadle Archa, kde v roli speciálního hosta vystoupí Beata Hlavenková, pak koupíte přímo v pokladně divadla nebo v sítích Ticketportal a Ticketpro.


TZ, ape

 

Tata Bojs - Strana A SP cover

zavřít