VIDEO: David Koller a Lukáš Pavlásek v jedněch kalhotách

Vydáno 04.12.2014 | autor: redakce

David Koller opatřil videoklipem první singl Ani ty ani já z chystané desky. Nové video, které vznikalo ve studiu Sono během nahrávání písničky, zároveň startuje oficiální YouTube kanál, jímž chce muzikant komunikovat s fanoušky.

VIDEO: David Koller a Lukáš Pavlásek v jedněch kalhotách VIDEO: David Koller a Lukáš Pavlásek v jedněch kalhotách


David Koller 2014 02Poslední sólovkou Davida Kollera je Teď a tady z roku 2010


"Přemýšlel jsem, jak fanoušky vtáhnout do procesu nahrávání, který je inspirativní a zajímavý nejen pro hudebníky. Nakonec jsme se rozhodli, že budeme postupně zveřejňovat videa a nejrůznější materiály ze studia, zkoušek nebo z psaní písniček a aranžování," říká David Koller, jehož očekávaná sólovka by měla vyjít začátkem příštího roku. Už teď je jisté, že křest desky se uskuteční 4.června v pražském Foru Karlín.


Ve videu si kromě Kollerovy kapely zahrál také herec a komik Lukáš Pavlásek. Pro něj byla role v klipu novou zkušeností. "Jako herec jsem už natáčel na skokanském můstku, na rozjetých lyžích, zavěšený na stromě nebo jsem byl převlečený za ženu, za lékaře i za zahaleného teroristu. Ale všechny tyto kaskadérské kousky překonala role během natáčení s Davidem Kollerem. Během záběrů mi byl nabídnut kaskadér, ale hrdě jsem ho odmítl, protože jsem jako Belmondo a všechny náročné scény si točím sám," říká komik. {vypnoutlink:Michael Kocáb,Lenka Dusilová}

TZ, ape

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít