VIDEO: Pojďme se bát s Tata Bojs

Vydáno 13.12.2014 | autor: redakce

Videoklipem plným hororových stereotypů nabourávají Tata Bojs časoprostor a přenášejí nás do dob videopůjčoven. Zdánlivě nevinné vypůjčení strašidelného filmu má nedozírné následky, při nichž divákům tuhne krev v žilách.

VIDEO: Pojďme se bát s Tata Bojs VIDEO: Pojďme se bát s Tata Bojs

Tata Bojs mail foto PolaroidLove - SupraphonTata Bojs v prosinci představí dvě nové kladby: Antikvariát a S ní


Režisér Štěpán FOK Vodrážka o klipu Antikvariát říká: "Mým záměrem bylo zkoncentrovat všechna hororová klišé do jednoho krátkého ultra hororového příběhu. Antikvariátem mojí generace je videopůjčovna, proto náš příběh začíná právě tam. Já sám se hororů doopravdy bojím, pro mě šlo tedy i o určitou formu autoterapie. Což zafungovalo - při prvním zhlédnutí celého střihu jsem se otáčel za sebe, jestli se mě někdo nechystá rozčtvrtit."

Antikvariát je jedna ze dvou skladeb, která se objeví na novém vinylu s názvem Strana A. Ten bude slavnostně představen 16. prosince v brněnské Flédě a o dva dny později v Praze v Divadle Archa. Druhá píseň s názvem S ní bude zveřejněna v pondělí 15. prosince. Dle slov kapely nechtějí Tata Bojs lákat pouze jedním singlem a stavět představení alba na jedné skladbě, protože chtějí mít strany A dvě.


Se serverem Samosebou.cz uspořádala kapela soutěž o podepsaný vinyl, vstupy na pražský koncert a setkání s kapelou. Fanoušci se mohou pokusit pomocí všech současných dostupných technologií vytvořit vlastní remake titulní fotografie dívky z roku 1919 na obalu Strany A. Soutěž trrvá do 15. prosince.

 

Tata Bojs - Strana A SP cover

text: David Stoklas, TZ

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít