Soutěž Hajdulafest: pohromadě na přehradě

Vydáno 25.04.2007 | autor: redakce

Hostivařská přehrada přivítá již osmý ročník Hajdulafestu, který kombinuje dobrou hudbu s trafičním svátkem pálení čarodějnic. Opět je připraven i dětský den a fireshow. A my máme připravenu soutěž o volňásky!

Soutěž Hajdulafest: pohromadě na přehradě Soutěž Hajdulafest: pohromadě na přehradě

Pálení čarodějnic – Hajdulafest 2007
30. 4 . 2007, od 13:00 hodin
Hostivařská přehrada, Praha


Zaběhlá akce je charakteristická pestrou nabídkou zajímavých aktivit a zážitků, díky čemuž oslovuje široké spektrum návštěvníků. Pálení čarodějnic se prastarý zvyk, který jako jeden z mála přežívá i v současné době a navíc se těší hojné oblibě. V předvečer prvního máje se prý slétají čarodějnice na tzv. sabat, přičemž lidé v ten den od nepaměti chodívali na kopce stavět veliké hranice, na kterých pak modely čarodějnic pálili.

Na oslavě připravované na Hostivařské přehradě vám snad žádné očarování nehrozí, připravit se však můžete na pořádnou porci kvalitní hudby, plnohodnotný dětský den, výborné pivo a na závěr vystoupení profi žonglérů a již tradiční dechberoucí fireshow.



Publikum nejdříve rozproudí nu-metalová partička Storm, undergroundoví Apple Juice zahrají věci ve stylu punkrocku a rozhodně si nenechte ujít rock’n’rollové mágy Flaming Cocks. Hvězdami večera budou legendární ska milovníci Sto zvířat a hudebně těžko zařaditelné experimentální trio Moniky Načevy s Michalem Pavlíčkem a DJem Five. Mezitím se na pódiu objeví ještě Tony Ducháček a Garage a punkoví A bude hůř.



Nedílnou součástí celé akce je i dětský den, na který jsou zvány děti ze širokého okolí, které pokud nepřekročí v den festivalu hranici 12 let mají vstup zdarma! Je tu pro ně přichystáno mnoho soutěží o ceny, vystoupení loutkového divadla a jiná lákadla.

Celý den také bude na louce vedle pláže u dětského stanu probíhat workshop žonglování, kde si malí i velcí budou moci vyzkoušet své schopnosti a postřeh. Večer vyvrcholí vystoupením žonglérů na pódiu a také fireshow, kterou si stejně jako loni připraví pražské uskupení Pa-li-tchi.



Po skončení dětského dne se malá stage v podobě vojenského stanu promění v příjemný klubík, kde bude svou latino hudbou pouštěnou z desek oblažovat váš sluch DJ Mucho.

BURN THE WITCHES...

Ve spolupráci s organizátory Hajdulafestu máme pro vás soutěž o pět párů volných vstupů. Stačí napsat správnou odpověď na čarodějnickou otázku:

Jednou z nejslavnějších filmových čarodějnic, jakkoli ji nikdy nikdo neviděl, se díky filmu o partě zvídavých studentů s kamerami stala americká...

A) Blair Witch
B) Bush Witch
C) Bitch Witch

Odpovědi zasílejte na mail marketing@ireport.cz, do předmětu uveďte "Hajdula - soutěž". Připojte prosím celé jméno i telefonický kontakt. Hrajeme o pět párů volných vstupů na festival Hajdulafest 30.4.2007. Uzávěrka soutěže je v neděli 29.4. v 12:34 hod. Výherci budou kontaktováni.

www.hajdulafest.cz


zavřít